POSAO ME ČEKA! Dalila ponovo otkrila informaciju koju nije trebala, Filip zabezeknut, a umešana je i jedna osoba iz spoljnog sveta!
Printscreen

Dalila Dragojević i Filip Car su ponovo imali maratonski razgovor o svojim sadašnjim i budućim planovima i šta to žele da urade nakon izlaska iz rijalitija.

Naime, Dalila je istakla kako je ona lično htela da zamoli Ljubu da im nađe stan, zadrugarka je nastavila da priča kako je planirala i da uzme automobil i da odradi svašta nešto nakon izlaska, a onda se ponovo dotakla informacija koje svakako uvek odjeknu u javnosti budući da jedino njih dvoje pričaju o tome i kako javnost smatra mnogo su opterećeni dešavanjima nakon izlaska.

Dalila je istakla u video snimku koji se pojavio na društvenoj mreži Instagram kako je očekuje posao koji joj je obezbeđenje odmah nakon izlaska i to ako ostane pri ovoj pameti do samog kraja.

Podsetimo, u više navrata su Dalila i Car izgovarali u kameru strogo zabranjene detalje iz ugovora i isticali novčane iznose i honorare koje dobijaju zbog svega što rade u rijalitiju, stoga i ne čudi ovaj razgovor između njih.

MILJANA POTPUNO GOLA! Zadrugarka kao od majke rođena, a Nenad joj radi ovo!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
elena

08.04.2022 15:25

prava kanastura ona sa pijace i faca i govor i sve