NE VOLE SE GODINAMA! Ovaj čuveni fudbaler je kriv za svađu Kim Kardašijan i Irine Šajk, obe su bile sa njim, a sada je sve isplivalo!
EPA

Pre Bredlija Kupera sa kojim je dobila ćerku Leu De Sene, Irina Šajk bila je u ozbiljnoj vezi sa fudbalerom Kristijanom Ronaldom.

Bili su zajedno pet godina. Sve je bilo bajkovito, a onda je odjednom u  svetskim medijima odjeknula vest da su prekinuli i da je za sve kriva Ronaldova mama koja se mešala u njihovu vezu. Kristijano je jako vezan za svoju majku, a Irina se nije mogla nositi sa tim.

Upoznali su se 2010. godine, a iste godine Ronaldo je uhvaćen u društvu najpoznatije starlete Kim Kardašijian. Ubrzo su krenula "šuškanja" o ljubavnom odnosu sa obzirom na to da su se u javnosti pojavile fotografije na kojima se zvezde ljube, ali vezu nikad nisu potvrdili.

NE VOLE SE GODINAMA! Ovaj čuveni fudbaler je kriv za svađu Kim Kardašijan i Irine Šajk, obe su bile sa njim, a sada je sve isplivalo!

EPA/ Estela Silva

 

Nakon raskida sa Irinom, 2016. godine, Ronaldo i Kim opet su uhvaćeni zajedno na koncertu Dženifer Lopez (51). No nikada nije potvrđeno je li bila reč samo o kratkoj avanturi ili ozbiljnijoj vezi.

Podsetimo, jedan od najpoznatijih repera na svetu Kanje Vest (44) i Irina uhvaćeni su u romantičnoj šetnji Provansom gde su proslavili njegov rođendan. Već se danima "šuška" o njima, a fotografije su napokon potvrdile sumnje.

Kanje je inače nedavno prestao da prati Kim Kardašijan i njene sestre na Tviteru. Kim, Kortni (42) i Kloi (36) na crnoj su listi bez obzira na to što su mu početkom nedelje na društvenim mrežama čestitale rođendan.

Kim je u čestitki na Instagramu napisala da će ga "voleti do kraja života". Navodno njegovo viđanje sa Irinom Šajk traje nekoliko meseci, a Kim je za sve znala otpočetka.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading