LAŽIRALA PLJAČKU? Bivši isprozivao Kim Kardašijan povodom užasa u Parizu, ništa više ne može da sakrije, evo šta je istina 09:31
BIVŠI DEČKO KIM KARDAŠIJAN TRAŽI MILIONE ZA INTIMNI SNIMAK „Lažu već 20 godina, sve su izmislile zbog popularnosti!“ 11:41
"ZA 10 GODINA BIĆU ADVOKATICA, NE KIM KARDAŠIJAN" Rijaliti zvezda ne odustaje od svog cilja iako nije položila ispit 11:22
"NAJGORA TV DRAMA SVIH VREMENA" Kritičari, ali i publika ocrnili novu seriju u kojoj glumi Kim Kardašijan - nemilosrdni su! 18:55
KIM KARDAŠIJAN IMA DETE ZA POŽELETI Rijaliti zvezda kaže da je uvek sluša, a ovo je posebno oduševilo kod sina 14:07
KIM KARDAŠIJAN OPTUŽILA CHATGPT „Zbog njega sam pala ispit iz prava, daje mi pogrešne odgovore!“ 13:21
KIM KARDAŠIJAN ODUŠEVILA ŽENE Svi pričaju o njenoj prazničnoj kolekciji koja je spoj udobnosti i luksuza! 13:28
POTRESNA ISPOVEST KIM KARDAŠIJAN O SMRTONOSNOJ BOLESTI "Proveravajte sve, dobro je što sam otišla na vreme kod lekara" 15:20
KIM KARDAŠIJAN IMA SMRTONOSNU BOLEST! Nije kancer, ali joj život visi o koncu, prvi simptom bio je glavobolja! 09:42
KIM KARDAŠIJAN KRIJE NEUSPELU OPERACIJU? Pojavila se na crvenom tepihu sa maskom preko celog lica! 11:26
UTEGLA SE U GUMU, HOĆE DA PRSNE, GRUDI SAMO ŠTO NE ISPADNU Kim Kardašijan se uvukla u lateks, sve na izvolte 18:58
"ONO KAD TE ROĐENA MAJKA (69) POTPUNO ZASENI!" Kris Džener izgledala 3 puta bolje od Kim Kardašijan koja je u najboljim godinama! 17:47
KIM KARDAŠIJAN NIJE JEFTINA Rijaliti zvezda na ovo daje i do milion dolara godišnje, ali zato izgleda svetski 21:32
IMA LI KRAJA LUDILU? Kim Kardašijan prodaje tange koje liče na ženski polni organ, sve su se razgrabile! 12:40
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"SAMO 2 POTEZA SU DOVOLJNA DA SE ZAUSTAVI PUTIN" Bivši direktor CIA koji je vodio američku vojsku u DVA RATA tvrdi da ovakav KRAH sledi Rusiji u 2026. 06:30 Vesti 0
HOROSKOP ZA PETAK, 5. DECEMBAR Ovnu se klima veza, Devici dobitak iz igara na sreću, Škorpiji bolovi u grlu 05:00 Razonoda 0