UBIJ ME, JA OVAKO NEĆU DA ŽIVIM! Potresna ispovest Cece Kitić, živela je sa nasilnikom, zapala u dugove, a onda je tek usledio haos!
Printscreen

U prilog tome da rukometašicu i nekadašnju učesnicu "ZadrugeSvetlanu Cecu Kitić život nije mazio, govori i priča koju je svojevremeno podelila s javnošču, kada je iskreno progovorila o torturi koju je doživela u braku sa bivšim suprugom.

- Žena mora pre svega da bude finansijski samostalna u odnosu na svog muža. Mnoge od tih žena nemaju posao, čak nemaju ni školu. Ja se od šesnaeste godine izdržavam od rukometa i nikada nisam zavisila od nekoga. Ipak, nekada vas zadržavaju neke druge stvari kao što su deca, ili patrijarhalno vaspitanje i želja da sačuvate porodicu. Ja sam sa tadašnjim mužem nasilnikom u jednom momentu došla do te tačke da sam mu rekla: "Ubij me jer ja ovako više neću da živim" - šokirala je Ceca javnost svojom ispovešću.

Kao da to nije dovoljno, nekadašnja sportiskinja prolazila je i kroz egzistencionalnu krizu o kojoj je govorila pre 3 godine. Naime, njoj je pretilo oduzimanje stana zbog duga od 66.000 evra koji ima prema banci, a nema novca da ga isplati.

STIGLE RODE! Poznati pevač postao otac, par dao naslednici arapsko ime sa prelepim značenjem, a majka blista sa bebom u naručju!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading