GRMI "LOCO" IZ AUTOMOBILA Marija Šerifović sa veselim društvom podržala Uraganke, ovako izgleda kad bodri bivša Evrovizijska pobednica!
Foto: Alo.rs

Pop zvezda Marija Šerifović i njena koleginica Jovana Pajić sa prijateljima, u automobilu, napravile su ludu žurku uz "Hurricane" i pesmu "Loco Loco". Naime, Marija i Jovana pevale su "Loco Loco" u automobilu, a sudeći po snimcima, nema sumnje da su se odlično zabavile i ludo provele. "Vama nikad nije dosadno", "Idemo, luda žurka", "Kakva atmosfera, bravo za vas i želim sreću Uragankama", "Sa vama je uvek lud provod", neki su od komentara.

Foto: Alo.rs

 

Podsetimo, nakon što je videla probu Ivane Nikolić, Ksnenije Kneževi i Sanje Vučić, članica grupe "Hurricane", za nastup na Evroviziji, Marija im je poželela sreću.

Grupa "Hurricane" sa pesmom "Loco Loco" predstaviće Srbiju u drugom polufinalu popularnog muzičkog takmičenja, 20. maja, a finale Evrovizije održaće se 22. maja.Kako su Jovana i Marija napravile ludu žurku u automoilu uz Uraganke i "Loco Loco", pogledajte videu na početku teksta.

  Kliknite za više vesti

Komentari (0)

Loading