Rada Vasić
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/TikTok

Bivši učesnici rijalitija, blizanci Mika i Giba Vasić promenili su pol, a njihova majka Rada Vasić im je, uprkos strašnim osudama i prozivkama da je ona kriva što se to desilo, i dalje najveća podrška.

Nedavno je na svojim društvenim mrežama podelila fotografiju sinova, koji su sada žene i zovu se Ivana i Ana.

- To su moja deca, ja prvo gledam da su one srećne, da su mi žive i zdrave, a ko se smeje, nek' se njima vrati. Ničije dete ne diram, ničije dete ne ogovaram, ja sam majka i mene to boli. To što su one promenile pol, to je sve normalno sada. Njih dve će nekada i o tome javno pričati - istakla je Rada, koja je otkrila da njene ćerke sada žive u Nemačkoj.

Mika i Giba kao žene

Printscreen

 

- Žive u Nemačkoj, sa njima se čujem dva-tri puta dnevno. I sada kada je Rade, moj muž, u bolnici. Ja se sa njima čujem čak i češće. Njih dve se ne plaše nikoga, nisu one prve koje su promenile pol. To je jača sila, one treba da se pojave u javnosti. Zahvaljujući doktorima one su danas prave lepotice i liče na majku - rekla je Rada, pa dodala:

One liče na mene, ali samo nemaju moj jezik, ja imam britak jezik i to je to, one ga nisu nasledile od mene. Sve ovo sam podržala, kao i cela familija. Ako podržavaš mene i moju decu, tebi su otvorena moja vrata, a ako ne podržavaš, vrata su ti zatvorena - poručila je Rada.

Ne smem da se pogledam u ogledalo, opale su mi trepavice

Bivša rijaliti učesnica Rada Vasić, bije tešku bitku protiv opake bolesti, a budući da je aktivna na društvenoj mreži Tiktok, možemo videti i koliko se njen izgled promenio u prethodnih pet meseci.

Terapije i teška borba uzeli su maha, a Rada je sada otkrila kako se oseća.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading