Anđelo Ranković
Foto: Printscreen/Printscreen

Veza rijaliti učesnice Anite Stanojlović i Anđela Rankovića jedna je od najviše komentarisanih u Eliti. Ivan Marinković nedavno je komentarisao ovaj rijaliti par, pa se tim povodom oglasila Anitina majka i dotakla se Ivanove prošlosti.

Naime, ona je rekla da njena ćerka ima vremena da ispravi stvari iz prošlosti ali da je njegovo vreme "odzvonilo". Na konstataciju da je Ivan ponovo počeo da se sukobljava sa Anitom i Anđelom te da iznosi Anitin "prljav veš" dala je svoj sud.

- Ivanu Marinkoviću se bitisanje u rijalitiju svelo na Anitu i Anđela, oni njemu ništa loše nisu uradili prvi je krenuo na njih, njegov cilj pored toga što je Matorin poltron je da pridobije Anitine hejtere i misli da će tako imati neku podršku. On bolje da se bavi svojom prošlošću, ima tu mnogo više posla, neko kome su ruke isprljane do lakata uperi prst u druge. Hajde da se vratimo na Ivanove rane radove, njegov odnos prema ozbiljnim životnim situacijama, prema onima koji bi trebali da mu budu na prvom mestu, da se setimo i makaza, porocima, policije, modrića i avanture po prodavnicama. I taj čovek kome da bude primer, kome on bilo šta da kaže. Anita je mlada. On je već u ozbiljnim godinama, napada decu kojima otac može da bude, ali ne znam ko očekuje da on ima bilo kakvog osećaja za tuđu decu kada nema gde treba da ima. Na najgori način komentariše devojku od koje je duplo stariji i imao milion grešaka više od nje. Mladi mogu popraviti sve loše stvari, ima vremena a za njega je već kasno. Napada svaku zdravu vezu, ne voli čovek zdrav i normalan odnos u kojem vlada poštovanje a ne agresija. Ne voli promenu na bolje, jer sam ne može da se promeni - istakla je ona.

Ivan Marinković

Foto: TvPink

 

Nakon toga dotakla se Matorinog  ulaženja u tuš kabinu dok se Anita kupala, pa istakla da smatra da je Jovana to smišljeno odradila kako bi posvađala Anđela i Anitu.

- Matora je videla da se Anita tušira, da je ne zanima da bude u toj priči, da ne želi da dobija pitanja, klipove i da ne želi da provocira. Izašla bi i sačekala da Anita izađe i tek bi se onda tuširala. Naravno da je sve uradila namerno, pa svi koji žele realno da pogledaju vide da je namera postojala. A ovi što je brane i ne vide ništa loše u tome, nek postave sami sebi pitanje kako bi reagovali da je Anita to uradila, pa urnisali bi je. Kako napolju hejteri tako i unutra Matorini igrači - rekla je Anitina majka za Pink.rs.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading