Taki Marinković
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Rijaliti učesnice Maja Marinković i Slađa Lazić imale su žestok sukob, a njihov zajednički prijatelj otkrio je detalje razgovora sa Slađom pred ulazak u "Elitu".

Naime, Maja i Slađa su zajedno provele leto u Budvi, te je Maja otkrila sve o skandalu koji se tada dogodio, kao i da ju je Lazićeva razočarala i uvredila.

Tim povodom oglasio se Taki Marinković, Majin otac, koji je dobro upućen u priču.

- Moja Maja je ispala prijatelj prema njoj. Uvek je gledala sa poštovanjem, ali se pokazalo suprotno sa Slađine strane. Ljudi se menjaju zbog malo kadra i sitnih koristi. Sve što je Maja je rekla je istina i ima još toga jer sam ja jedno vreme sa njima bio na moru i bio sam upućen u neke stvari, tek ću pričati i sve otkriti kada dobijem dozvolu od ćerke - rekao je Taki, a na pitanje da li zna nešto o odnosu Slađe i starijeg misterioznog čoveka sa kojim je bila u Budvi imao je da poruči jednu rečenicu, ali je izgleda otkrio o kome je reč.

- Ja sam gospodin i ne odajem svoje drugare - rekao je Taki za "Pink".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
dragan

02.02.2024 22:37

Ako se nista ne vidi i ne zna, vidi se i zna da je ovaj Marinkovic veliki gospodin. Zato nije morao sam da istice nesto sto nam je svima poznato...isto kao sto nam je poznato da je njegova cerka prava dama.