Nora i menadžer
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Starleta Stanija Dobrojević podigla je veliku prašinu svojim nedavnim gostovanjem u emisiji "Pitam za druga" tokom kojeg je iznela šokantne tvrdnje na račun rijaliti učesnce Aneli Ahmić.

Asmin, koji sa Aneli ima ćerku, najpre je objasnio ko je izvesni Alen za čiji se bračni status Aneli raspitivala kod svoje majke:

- Aneli, njena majka i sestra su okrenule priču. Alen, kojeg i ja poznajem, stvarno je drug od njenog rođaka. Ali, postoji i drugi Alen. Sa tim drugim oženjenim Alenom je Aneli i te kako imala aferu, u šta sam i sumnjao, zato sam joj i poslao one poruke: "'Ajde mi se zakuni u dete da nisi ni sa kim bila". Zbog te afere sam joj to napisao. Međutim, one su inteligentno sve prebacile na Alena koji je kućni prijatelj, da bi se oprale i da bi se sve teže otkrilo. Ona ne priča o istoj osobi - rekao je on i objasnio u kakvom je odnosu bila sa tim muškarcem:

- Taj njen Alen sa kojim je imala aferu je oženjen i ima troje dece. Zato sam je i ostavio prošle godine, iako to nikada nije htela da prizna. Bili su se*s kombinaciji, to je trajalo i dok smo mi bili u vezi.

Asmin je sada otkrio da li će probati da dobije starateljstvo nad njihovom ćerkom:

- Ja već imam polovično starateljstvo nad ćerkom, ali ako se njena majka i sestra ne opamete, preduzeću mere da joj ga upotpunosti oduzmem sudskim putem. One od Nore prave žrtvu da bi Aneli ispala još veća žrtva. Stalno je izlažu javnosti, manipulišu svetom preko deteta... To ne bi dozvolio nijedan muškarac - rekao je Durdžić za Informer.

Podsetimo, rijaliti učesnica Aneli Ahmić, danas je napustila imanje Bele kuće.

Ubrzo nakon njenog izlaska, Janjuš je otiša u pušionicu, pa se požalio Žani Đoršević i otkrio joj da je zabrinut za Aneli Ahmić, koju su jutros, kako on govori, izveli iz Elite.

Međutim, ubrzo nakon toga, Aneli se pojavila na vratima Bele kuće i dojurila u emisiju.

- Morala sam na suđenje... Ovi (Stanija i Asmin) hoće da mi oduzmu dete - priznala je Aneli Mioni Jovanović, koja nije mogla da veruje šta se dogodilo.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading