Aneli i Janjuš
Foto: Alo/Printscreen

Nakon odgledanog klipa u emisiji "Gledanje snimaka" svi učesnici rijalitija su bili najblaže rečeno šokirani. Koliko god da pokušaju nešto da sakriju, tu sve izađe na videlo.

Naime, učesnica Elite Aneli Ahmić je komentarisala gaće supruge Marka Janjuševića Janjuša kao i njihov celokupan odnos.

- On meni spominje da ja izigravam Anu Ćurčić. ja ne razmišljam ni o kakvom finalu, a on se hvata stalno za to. Nije mi nikakav prijatelj, pokazao je kakav je čovek - počela je Aneli, a Janjuš je nastavio:

- Đedoviću ti si mag za rijaliti, da je neka druga sezona sada bi se posvađali, ali ove ne. Njene emocije prema meni me ne zanimaju. Ono što vi gledate je da gledaoci napolju pomisle tako. Ne mora da znači da ja mislim da je ona dobra osoba. Pogledaj šta je napravila Urošu. Prišao mi je i rekao da ga je izdala, a da je on bio tu za nju od početka i da sedi sa Božom, a ne sa njim - rekao je Janjuš, a Aneli je odgovorila:

- Danas sam rekla da mi ne prija energija u kući i u tom sam fazonu. On prebacuje sve na mene da bi me ponizio, jako sam se razočarala u njega - rekla je Aneli, gde joj je Janjuš žestoko uzvartio:

- Niko te nije terao da se zaljubiš. Mnogih je takvih bilo u rijalitiju. Ona je jako kvarna i bezobrazna osoba i imam pravo da se okrenem. Igraš rijaliti i nisi uopšte glupa i naivna, do kraja rijalitija ćeš imati sa mnom rat - bio je izričit Janjuš i dodao:

- Što se tiče gaćica to su od meni najomiljenije osobe i uvek ih mirišem kada mi je teško. Ljubavi volim te - rekao je Januš.

-Ovde su bile neke gaćice na garnituri, ja ne znam da li su te - ubacila se i Teodora Balzak, a i Jovana Tomić je dala svoj komentar:

- Ja sam se čula sa Enom i obećala joj da neće biti gladan ovde - rekla je Matora.

- Kad su pričali malopre u klipu gde je rekla da sam joj pomogao, trebalo je da nastaviš tako, a danas pričaš da sam ti dosadio. Da ti toga nije bilo, ne bi ti još došla sebi. Ako misliš da sam ja veverica...Osećam veliko razočaranje. Bilo mi je jako zanimljivo sa njimaa ali su me razočarali i to naglo - završio je Janjuš.

Podsetimo, Marko Janjušević ne krije da voli da skita, ali i da se kocka. On, pak, ne žali zbog toga, kako je sam istakao,a do sada je spiskao skoro pola miliona evra i nije ni cent ostavio za crne dane.

- Trošim, zabole me ku*ac... Za četiri godine sam potrošio 400.000 evra, trošim dok sam mlad, kako ih potrošim, pare mi opet dođu, da ih ne trošim, ne bi mi dolazile - rekao je Janjuš.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading