Aleksandra i Ana
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Starleta Aleksandra Nikolić želi po svaku cenu da Anu Ćurčić smesti u zatvor. naime, ona je protekle nedelje prijavila Anu, ali i nekoliko NN lica za ugrožavanje bezbednosti. 

Kako tvrde mediji, Aleksandra ima dokaze, kojima bi mogla da Anu smesti u zatvor, jer joj u njeno ime prete smrću.

- Od famozne emisije na Pinku, njen inboks na društvenim mrežama je pun strašnih pretnji. Čak i onih smrću. Aleks se jako plaši za svoju bezbednost. Ona je i ono veče zvala policiju i nije znala šta će da radi, jako se plaši. Nema leđa, a pretnje su zaista strašne. zbog svega toga ona je Odeljenju za visoko tehnološki kriminal Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije podnela prijavu i to protiv NN lica sa sve dokazima i pretnjama i skronšotovima sa društvenih mreža, ali i protiv Ane Ćurčić. Ne želi da razmišlja. Eto, videla je da su mnogi zanemarivali pretnje da su zaista loše prošli.

- Ona prosto ne može da veruje da se rijaliti i dalje nije završio. Ona je pobedila i šta sad? Svako ima pravo da se ljuti, ali niko nema pravo da joj preti. Mogu da je vređaju i to je ok, i to je sloboda govora, ali da nekome udarate na život, e pa to stvarno nema smisla, to neće proći nekažnjeno - otkrio je izvor za Skandal.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading