KONAČNA ODLUKA Mitrović najavio kraj Zadruge, pa učesnicima poručio: Nasilnici lete napolje bez dinara!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Vlasnik Televizije Pink Željko Mitrović ušao je pre dva dana u Zadrugu kako bi razgovarao sa rijaliti učesnicima o situaciji u našoj zemlji i atmosferi u društvu. 

Veliki šef je napravio presedan i prvi put je za svih šest sezona ušao u „belu kuću“ kako bi pred milionima gledalaca obavio ozbiljan razgovor sa zadrugarima. Saopštio im je odluku produkcije da će momentalno biti diskvalifikovan svaki učesnik koji uđe u bilo kakav fizički okršaj. Osim toga, rekao je da još uvek nije siguran da li će se u budućnosti emitovati rijaliti program na Pink televiziji, ali da je definitivno siguran da je ova sezona Zadruge ujedno i poslednja.

- Previše je psovanja i previše svega, i to gledaoci na nacionalnoj televiziji ne vide jer je sve bipovano i blurovano, ali i to malo nervira. Nervira obične gledaoce jer je stalno bip i blur i više ima bipa nego teksta - počeo je svoje obraćanje, pa nastavio:

- Ovo drugo je molba, i to molba koja ne bi trebalo da bude krajnost. Ne treba da se pretvorite u fikuse, to bi takođe bilo negledljivo. S druge strane, morate da nađete meru i da se predstavite u onom obliku u kome bi svako ko je pomenuo Zadrugu u negativnom kontekstu a u prethodnih deset dana bio postiđen - nastavio je Veliki šef dok su ga zadrugari za crnim stolom slušali.

- Reći ću vam šta je ideja za budućnost. Sešćemo, moji najbliži saradnici i ja, i videti da li ćemo uopšte u budućnosti imati rijaliti, a ako ga budemo imali, imaće potpuno novi oblik i novu formu. Vi ćete svakako biti poznati po nečemu što nije mala stvar, a to je da ćete biti poslednja generacija ove epohe rijalitija - rekao je Mitrović, i poentirao:

- Znači rekao sam, nulta tolerancija na fizički kontakt, propadaju vam svi honorari, idete s nulom napolje! - zaključio je on pre nego što je napustio Imaginarijum.

Ostaje nam da vidimo koliko će zadrugari ispoštovati ono što se od njih očekuje, ali je definitivno sigurno da je vlasnik Televizije Pink odlučan u nameri da sprovede u delo ono što im je saopštio.

"AJ SKLONI KLIP"Ivana Šopić se javno obratila Nataši Šaviji, umešala se u njen sukob sa Stefanom Karićem i jasno pokazala na čijoj je strani (VIDEO)

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading