Kejt Midlton
Foto: Profimedia/Foto: Profimedia

Javnost je već nedeljama zabrinuta za princezu Kejt Muidlton, koja je nedavno objavila da boluje od raka, a samo nekoliko dana ranije njen ujak, Gari Goldsmit, dao je intervju u kojem iznosi niz kritika na račun Megan Markl, vojvotkinje od Saseksa.

Kejt Midlton

Foto: Profimedia

 

Gari je otvoreno je kritikovao Megan Markl i njen brak sa princem Harijem, a tokom čitavog intervjua ju je ironično oslovljavao kao "nasmejanu devojku".

- Da se razumemo, "nasmejana devojka" neće biti tu zauvek, zar ne? Mislim da je ona prevrtljiva. I mislim da je užasno loša za Harija i za našu zemju - rekao je Goldsmit, koji je inače nedavno ušao u VIP izdanje rijalitija "Veliki brat".

On je istakao da ne ceni to što je Megan optužila članove kraljevske porodice da su dali rasističke primedbe o boji kože njenog sina Arčija uoči njegovog rođenja. 

- Zato me toliko ljuti to što je Megan rekla o Kejt. Ja i Kerol (Midlton) smo odrasli u zajednici koja je toliko raznolika. U njoj su bile sve kulture kojih možete da se setite. Ljuti me ideja da "nasmejana devojka" kaže da je Kejt rasista. Kejt zna korene svoje porodice i ponosna je na njih. Žao mi je, ali "devojka koja se smeje" nije dobar čovek - istakao je Gari.

Megan Markl

Foto: Profimedia

 

Gari je takođe šokirao izjavom da Saseksovi "jure za američkim korporativnim dolarima" i da je to "tako, tako ružno".

- Princ Vilijam, Hari i Kejt bili su tako srećan, mali trio i potpuno su uništen. Uz sve što se dešava, a dešavaju se i mnoge druge stvari koje nisu u javnom domenu, da li su oni apsolutno najsrećniji? Ne. Njihova deca im donose mnogo radosti, ali ne - zaključio je za "Times"

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading