Skinula se Stoja Novaković
Foto: Alo/Printscreen

Stoja Novaković udala se kada je napunila 16 godina, a već sa 17 je rodila sina.

Pevačicu život ni najmanje nije mazio, budući da je 2 godine nakon što je postala majka doživela tragediju od koje se teško oporavila.

- Udala sam se vrlo mlada, sa 16 godina, za čoveka kog sam neizmerno volela, kao i on mene. Sina sam rodila sa 17, i ubrzo počela da nastupam sa jednim bendom, uz suprugovu saglasnost. Idila je trajala do moje 19. godine, kada se dogodila ta nesreća, a onda je sve krenulo naopako - ispričala je pevačica, pa otkrila kroz kakve bolne trenutke je prolazila.

Stoja Novaković

Foto: Ataimages

 

- Ceo taj dan, do kasno u noć, išla sam kroz selo i na sav glas vrištala i plakala! Mislila sam da neću preživeti. Narednih nekoliko meseci sin i ja smo bili kod moje drugarice, s njom sam delila poslednju šolju kafe i poslednje parče hleba. Naravno, morala sam da nastavim da pevam po kafanama da bi moje dete imalo šta da jede - dodala je ona u svojoj ispovesti za naš medij. 

"Njegova porodica me nikada nije volela"

Stoja je tada ispričala da sa svojom porodicom jer nisu bili srećni što se prerano udala, ali je nije volela ni suprugova porodica.

Stoja Novaković

Foto: Ataimages

 

- Porodica mog supruga me nikada nije volela, od samog početka sam im smetala. Istog dana kada je moj muž sahranjen, njegova porodica je mene i moje dete od tri godine izbacila na ulicu! Nisam stigla ni stvari da ponesem, izašla sam bez ičega - ispričala je Stoja jednom prilikom.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading