Bambi Tug
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/facebook/privatna arhiva

Dok je na bini Pesme Evrovizije izgledala kao otelotvorenje samog đavola, predstavnica Irske Bambi Tag, zapravo je, kao što se može videti na novoj fotografiji, sasvim lepa osoba.

Bambi Tug

Foto: Printscreen/facebook/privatna arhiva

 

Fotografija se pojavila na društvenoj platformi Iks, nekadašnjem Tviteru, a koliko se dopala korisnicima te mreže, pokazali su brojni komentari.

- "Pa, ovo je neverovatno. Ona je, u stvari, privlačna devojka. Zašto stalno nije ovakva. Zašto se ovako nije pojavila u Malmeu, nego je svima priredila horor?"- bio je jedan od komentara, dok je autor drugog konstatovao: - "Da je ovako izgledala na takmčenju, sigurno bi bolje prošla!"

Bambi, koja se izjašnjava kao nebinarno biće i pripadnica kvir zajednice, rođena je kao devojčica 1993. godine. Njena majka je Irkinja, a otac Šveđanin. Ima tri sestre, a u detinjstvu joj je dijagnostikovan ADHD - poremećaj pažnje i hiperaktivnosti. Tokom mladosti je znala da zabavlja decu sa potrebnim potrebama na rođendanima kao princeza. 

- Odrastala sam u malom mestu i bila sam svesna da sam drugačija. Uvek sam htela da budem u centru pažnje. Htela sam da se afirmišem, ali najviše što sam postigla bilo je spajanje smeđe odeće s ružičastim najlonkama - reklo je jednom prilikom Bambi, pa dodalo:

Bambi Tug

Foto: Printscreen/facebook/privatna arhiva

 

- Mislim da sam stvarno preuzela kontrolu nad sobom tek kad sam se odselila u London s 20 godina. Tada sam stvarno osetila da sam postala svoja. Ipak, učenje kako biti jaka kao ono što jesam pred drugima je stalan proces. Ovaj kreativni svet je neverovatan, ali je u isto vreme i težak. Morate da imate debelu kožu.

Nosite se, niste vi Evrovizija, besno je poručila Bambi, a evo šta je još poručila organizatorima

- Tako sam ponosna što je Nemo pobedio! Tako sam ponosna na sve nas ovde u top 10, koji se borimo protiv svega što je bilo iza scene. Zato što je bilo tako teško i strašno za nas! Silno sam ponosna i samo želim da kažem: "Mi smo ono što je Pesma Evrovizije, EBU nije Pesma Evrovizije. J** se EBU. Uopšte me više nije briga! Je**i se EBU - ponovilo je kroz suze Bambi nekoliko puta posle finala. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti. 

Da je sada imuna na mišljenje drugih, pokazala je i objava, koju je posle Pesme Evrovizije, Bambi objavilo na svom Instagram profilu:

Nakon salve negativnih komentara nakon njenog nastupa u Malmeu na Pesmi Evrovizije, Bambi je na svom Instagramu napisala:

“Setite se da sam i ja čovek. Prošla sam kroz toliko trauma i još se javljam s ljubavlju nakon svake prepreke i teškog vremena. Oduvek sam bila feniks i vaše reči i iskrivljeni stavovi ne mogu da me povrede“.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading