Marina Perazić sa ćerkom
Foto: Alo/Printscreen

Nekad popularna jugoslovenska pevačica, Marina Perazić, godinama je nizala hitove, koji su vremenom postali vanvremenski, a njena odluka da se povuče sa muzičke scene, koštala ju je karijere.

Marina je sa svojim izabranikom, odlučila je da sa svojim izabranikom Ivanom Firčijem otputuje u Ameriku, gde su im rođene ćerke.

Marina Perazić

Printscreen

 

Tokom svog boravka u inostranstvu, Marina je radila različite poslove kako bi preživela, tipa kao kasirka, bebisiterka.

Bitan podatak iz njene biografije, jeste da je završila u rodnom gradu studije na građevinskom fakultetu, ali da je ipak ljubav prema muzici pobedila.

Ona je tokom svoje slave, proživljavala razne skandale, tipa muškarci su gubili razum zbog nje, pa nije mogla da živi od telefonskih poziva, pa je davne 88" odlučila da se povuče.

Posle povratka u rodnu Hrvatsku, nikada nije uspela da povrati staru popularnost, pa smo imali priliku da je gledamo u mnogobrojnim rijalti programima koji su se emitovali u Srbiji.

Marina Perazić sa ćerkom

Printscreen

 

Kako je Marina ustanovila da nema više dovoljan broj nastupa, niti dovoljno sredstava za život, odlučila je da preda papire za dobijanje boravišne vize u Sjedninjenim Američkim državama i to preko ćerki.

- One su naši sponzori, s obzirom da su one američke državljanke, tako da će biti sponzori mami i tati da dobijemo američke papire, za koji dan predajemo to - priznaje Marina za Večernji.hr.

Marina je jednom prilikom otovoreno pričala zbog čega se povukla sa javne scene.

- Za razliku od većine onih koji su u Ameriku otišli u potrazi za svojim snom ja sam u Ameriku otišla sa idejom da više nikad ne budem pevačica. U Njujork sam otišla da me više niko ne bi prepoznavao na ulici jer mi je, iskreno, bilo preveliko opterećenje da me svako poznaje i da mi u svakom trenutku neko nešto dobacuje. Pogotovo me je nerviralo to što su mi stalno komentarisali izgled. Ja sam mala, a svima je na televiziji izgledalo da sam visoka kao Lepa Brena, i onda su mi svi govorili: "jao, pa ti si mala!". Stalno sam morala da odgovaram na pitanja ljudi i da slušam njihove ideje i mišljenja šta bih ja i kako trebalo da uradim. Onog trenutka kada sam počela da bežim od male dece koja su me po ulici jurila da im dam autogram, shvatila sam da je vreme da odem i da se odmorim - rekla je tada, pa dodala:

NEKADA JE BILA SAN SVAKOG MUŠKARCA U BIVŠOJ JUGI! Pevačica harala estradom, a sada odlučila da napusti Srbiju!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Sudbonosno pitanje "hoćeš ići sa mnom u Ameriku?" bilo je pred Milanom Mladenovićem. Ja sam rekla "da". Nikad se nismo venčali, ali to je bilo to sudbonosno "da". On je otišao, nakon šest meseci sam ja otišla za njim. To je bilo '88. u oktobru - rekla je za In magazin.

Podsetimo, Marina je iza sebe ostavila mnogobrojne hitove poput: Kolačići, U ritmu me okreni i mnogi drugi...

BONUS VIDEO 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading