TVERKOVALA U JUTARNJEM PROGRAMU Jovana Jeremić ponovo iznenadila gledaoce, a njen stajling je privukao posebnu pažnju! (VIDEO)
Foto: Alo/Printscreen

Jovana Jeremić ponovo je iznenadila stajlingom u Jutarnjem programu.

Naime, voditeljka je na sebi imala pantalone, sako i majicu, a natpis na njima je privukao svima pažnju.

- Mama ja sam bogat čovek - pisalo je na kompletu koji je Jovana obukla u Jutanjem.

Ona je ustala sa stolice u jednom trenutku i tverkovala, spuštala se do poda, a snimak je objavila na svom Instagram profilu.

Podsetimo, voditeljka Jovana Jeremić navodno je dobila ponudu da snimi pesmu, a kako dalje navode domaći mediji, vlasnici lokala utrkuju se da je zovu da kod njih ima svoj prvi nastup.

- Svi su videli kakvu atmosferu pravi kad se pojavi na nekom gradskom dešavanju. Ona je pravi "plavi haos", ne staje sa igrom i pesmom. Možda još uvek nije najbolja pevačica, ali vežba, trudi se, nema tremu i harizmatična je. To ljudi više vole nego kad neko stoji i peva. Čuo sam da je traže i neki vlasnici lokala, da se pojavi na sat, spremni su da daju ozbiljan novac za to - rekao je izvor za "Espreso".

Jovana Jeremić sada je za pomenuti portal potvrdila navode izvora.

- Istina je da sam dobila ponude, ali čekam pravu stvar. Nije isključeno da ću postati i pevačica jer sam ja pre svega zabavljač. Ja sam majka za nastupe, samo čekam pravu stvar, skupu priču. Dobila sam i bakšiš na jednom nastupu, 400 evra u cugu, ako počnem ozbiljno da se bavim ovim postaću brzo "kraljica bakšiša". Treba unovčiti talenat, a ja se borim sama i to pošteno.Imala sam ponude i za spotove, ali sam odbila jer sam ja skupa - otkrila je voditeljka.

HIT FOTKE I Bjelini podočnjaci imaju podočnjake!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading