UHVAĆENA U NOĆNOM PROVODU Jovana Jeremić pažnju je privukla zbog svog izazovnog izdanja, a svi pričaju o onome što je nosila na grudima (FOTO)
Foto: Alo/Printscreen

Jovana Jeremić sinoć je bila na nastupu pevačica Katarine Živković.Bez obzira na to što danas vodi emisiju, voditeljku to nije sprečilo da lumpuje u beogradskom klubu.

Ona je pre ulaska u klub nasmejana pozirala fotoreporterima, a njen stajling nema ko nije spazio.

Na sebi je imala minijaturnu suknu sa šlicem ispod koje su se nazirali halteri, crveni korset, a škorpija na grudima je svima privukla pažnju.

"Kako ćeš da se probudiš za Jutarnji", "Da li ćeš u ovom izdanju doći da vodiš emisiju", samo su neki od komentara.

Ispostavilo se da se Jovana baš u ovom izdanju pojavila u emisiji, samo je promenila korset, tačnije, obukla je isti samo plave boje.

Inače, Jovana Jeremić svojim smelim odevnim kombinacijama, do sada je uspela da bude glavna tema na društvenim mrežama.

Podsetimo, Jovana Jeremić je nedavno kupila stan na Dorćolu vredan oko 200 hiljada evra, a poznato je da nekada nije živela luksuzan i lagodan život, a svojevremeno je za "Blic" govorila o teškim danima.

- Bilo je dana kada nisam imala hleba da jedem, jer kad poplaćam sve račune ne ostane mi ništa. Ja sam bila dete koje je reklo “ne“ svojim roditeljima, nisam govorila sa njima dve i po godine. Nisam želela da sarađujem sa svojim mamom i tatom, jer oni nisu razumeli da je vođenje rijalitija moj životni put. Nisam spavala ni sa jednim političarem, nisam bila ničija švalerka - rekla je voditeljka nedavno za "Blic".

 

Komentari (0)

Loading