KATARINA RADIVOJEVIĆ O ZLOČINU ZVEZDANA SLAVNIĆA
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Glumica Katarina Radivojević i dalje se drži jasnog stava po pitanju tragičnog događaja kada je Zvezdan Slavnić ubio Olivera Jovanovića 1998. u klubu "Četiri sobe" na Dorćolu.

Iako je zadrugar ispričao svoju verziju da je u pitanju ubistvo iz nehata, svedočenje osobe sa lica mesta koje je objavio jedan mediji, pokazuje da je reč o hladnokrvnom ubistvu.

KATARINA RADIVOJEVIĆ O ZLOČINU ZVEZDANA SLAVNIĆA

 

Printscreen Zadruga

Opšte je poznato da je celom događaju prisustovala i glumica Katarina Radivojević, o čemu su pričali i Zvezdan i njegov otac Zoran Moka Slavnić, koja se u pometnom lokalu našla sa svojom drugaricom, i praktično je bila svedok svega što se desilo u objektu.

Slavnić je rešio da se obračuna sa Uglješom Vlajkovićem, u čijem društvu su devojke bile, izvadivši pištolj kako bi ga repitirao. Sukob je pokušao da spreči pokojni Jovanović, jer je Zvezdan pretukao momka koji je igrao sa devojkama, a zatim i usmrtio Olivera.

KATARINA RADIVOJEVIĆ O ZLOČINU ZVEZDANA SLAVNIĆA

Alo.rs

 

Ovim povodom oglasila se i glumica i rekla sledeće:

- Na tu temu i o svemu što se tada dogodilo ne želim da komentarišem. Hvala i doviđenja - rekla je Radivojevićeva.

- Vidim da insistirate, a ja vam ponavaljam da ne želim da komentarišem. Ne želim da budem umešana u bilo kakve komentare povodom ovog tragičnog događaja. Nemam nikakav komentar. Kao i do sada štitiću svoju čast i ugled od netačnih i senzancionalističkih informacija o meni na sudu - pisalo je u poruci koju je poslala Katarina novinarima.

ŠOKANTNO KAKO JE EMINA JAHOVIĆ IZGLEDALA PRE SVIH OPERACIJA Zanemećete od prave istina, konačno vidimo njeno pravo lice! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading