ALO! EKSKLUZIVNO SAZNAJE GDE BORAVI NOVAK! Đoković iskeširao 10 miliona evra za stan u Crnoj Gori, a lokacija i detalji obaraju s nogu
Foto: Alo!

Novak Đoković i te kako dobro zna da zarađuje, ali ništa manje dobar nije ni u troškarenju! Kako Alo! ekskluzivno saznaje, ovog puta naš najbolji teniser iskeširao je čak 10 miliona evra za luksuzni apartman na Crnogorskom primorju, u naselju Portonovi.

Naime, poznato je da Nole voli da novac ulaže u nekretnine i da ne štedi kada su kvadrati u pitanju, a kako nam je otkrio dobro obavešteni izvor, ovog puta su se Đokovići odlučili za Portonovi nadomak Herceg Novog, gde ih je paparaco Alo! i uslikao pre dva dana.

U egzotičnom rizortu Portonovi cene kvadrata su paprene, te je teniser morao da iskešira 10 miliona evra kako bi s porodicom uživao u svim pogodnostima ovog kompleksa.

ALO! EKSKLUZIVNO SAZNAJE GDE BORAVI NOVAK! Đoković iskeširao 10 miliona evra za stan u Crnoj Gori, a lokacija i detalji obaraju s nogu

Foto: Alo!

 

- Đokovići vole da posećuju Crnu Goru i česti su gosti ovde. Iako već imaju nekretninu u Porto Montenegru, odlučili su da kupe luksuzni apartman u novom naselju Portonovi koje se nalazi nadomak Herceg Novog - rekao je na početku razgovora izvor koji je želeo da ostane anoniman.

- U pitanju je luksuzno naselje koje je izgrađeno na prostoru nekadašnje vojne kasarne u Kumboru. Kompleks je rađen po svetskim standardima, te je broj stanova, vila i apartmana za prodaju bio ograničen. Shodno standardima po kojima je rizort izrađen, cene kvadrata su paprene, a nekretnine se kreću od tri do 10 miliona evra - šokirao nas je sumom izvor, koji je otkrio koje sve pogodnosti ima Nole kao vlasnik ovako luksuznog apartmana.

- Rezidencijalni deo podeljen je u tri dela u kojima su objekti rađeni različitim stilovima. Rizort nudi mnoštvo pogodnosti kako za samce tako i za porodice, te u okviru kompleksa postoje dve privatne plaže, restorani, bazeni, kao i stara crkva - objasnio nam je sagovornik, pa otkrio kako se Novak i Jelena ponašaju na letovanju.

ALO! EKSKLUZIVNO SAZNAJE GDE BORAVI NOVAK! Đoković iskeširao 10 miliona evra za stan u Crnoj Gori, a lokacija i detalji obaraju s nogu

Foto: Printscreen

 

- Oni su divan, skladan bračni par. Iako su tu na odmoru, Noletu ljudi stalno prilaze da se fotografišu i upoznaju s njim, a on uvek zastane i ljubazno popriča sa svakim. Uopšte nije umišljen, igra se s decom, a i njegova supruga Jelena je jako pristupačna žena - zaključio je naš sagovornik.

Sve Đokovićeve nekretnine

Najbolji teniser sveta u svom vlasništvu ima nekretnine u različitim delovima sveta, a za ove luksuzne objekte izdvojio je milione evra.

On je nedavno kupio velelepnu vilu u Marbelji koja je, prema pisanju španskih medija, koštala oko 10 miliona evra, kao i stan u Monte Karlu, Monaku, Menhetnu u Njujorku i Majamiju. Takođe je vlasnik luksuznog penthausa u Beogradu za koji je iskeširao 545.000 evra, a koji ima terasu sa bazenom. U susednoj Crno Gori vlasnik je stana u Porto Montenegru u Tivtu, koji vredi više od dva miliona evra. Takođe, vlasnik je i vile u Sremu koja se nalazi kraj Pavlovačkog jezera i koja je još u izgradnji.

DOBIĆE TUŽBU ZBOG LINČA KOJI DOŽIVLJAVAM Tamara Đurić besna na Jovanu Jeremić, starleta prolazi kroz haos nakon voditeljkine prijave policiji

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Gospodin

30.07.2022 15:59

Budala, zajebali ga. Za te pare mogao je pola crne gore da kupi.

Vladimir

30.07.2022 19:02

Da'li to zaista vredi tolike pare?

Tanja J

31.07.2022 15:09

Lično poznajem Novaka i Jelenu i znam da bahaćenje nije njihov manir. Veoma su humani i bogobojažljivi ljudi,te uglavnom svaku veću svotu novca ulože u humanitarne svrhe.