UBIĆU TE, ISKOPAĆU TI OČI Šokantne poruke manijaka upućene Sandri Africi: Polomiću ti ruke
Foto: ATA Images

Hrvatski državljanin L.R. iz Osijeka je pre dva dana bio uhapšen u Beogradu, pošto je Sandri Africi pretio smrću. On je, inače, pevačicu proganjao godinu dana. Kada je uhapšen, bio ju je napao u jednom restoranu na Novom Beogradu, uz strašne pretnje.

Takođe, napadač je slao jezive poruke kako Sandri, tako i njenim prijateljima, pa i menadžeru. Pored niza psovki, ponavljao je kako će ih prebiti, a onda i ubiti.

Foto: ATA Images

 

- Javi Sandri da me nazove. Možeš li nazvati Sandru da me nazove? Znači, imaš Sandrin broj, hajde javi joj da me nazove - pisao je on.

- Budem li te našao u Beogradu, je*e mi se za tvoju decu i muža. Javi Sandri da me nazove. Je*em li ti mater četničku... - nastavio je bio on, pa onda prešao u na pevačicu.

- Budem li te video na ulici, ubiću te, iskopaću ti oči. Doći ću u Beograd samo da ti polomim zube i ruke. Je*em ti majku mrtvu voljenu četničku. Želim ti sve najgore. Nazovi me, živciram se, ubiću te od batina. Izbegavaj me. Bolje da te ne vidim nikad, napašću te, ubiću te od batina je*em ti majku mrtvu - samo su neke od poruka ovog napadača, koje je uputio kako Sandri, tako i njenim prijateljima.

Foto: ATA Images

 

Podsetimo, Afrika je posle napada ispričala kako je, ali i opisala kako je sve to izgledalo.

Pročitajte još: Pre 17 godina zapalila je Evroviziju POBEDNIČKOM pesmom: Danas NIKAKO ne liči na sebe, evo gde je sada poznata PEVAČICA

- Ušao je u restoran, prišao mi i pitao me da li znam ko je on. Odmah sam shvatila ko je i počela sam da vrištim! Strašno mi je bilo što je ispred mene osoba koja mi preti da će me zaklati. Ljudi koji su se zatekli u restoranu odmah su mi pritekli u pomoć. Srećom, manijak je ubrzo uhapšen - rekla je pevačica, prenose pomenuti mediji, pa dodala da se plaši za svoju bezbednost.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Dala sam izjavu u policiji i otišla kući, ali nisam spokojna. I dalje sam u strahu i moraću da angažujem obezbeđenje. Pijem lekove za smirenje, baš se loše osećam - zaključila je tada ona.

SAMOUBILAČKI NASTROJEN Jelena Mačić osudila ponašanje folk pevača: Jednog dana ubiće i sebe i još nekog

Komentari (0)

Loading