SAMOUBILAČKI NASTROJEN Jelena Mačić osudila ponašanje folk pevača: Jednog dana ubiće i sebe i još nekog
Printscreen

Pevač Darko Lazić uhapšen je jutros kada su ga presretači zaustavili na auto - putu kod Sava Centra gde je vozio 117 kilometara na sat, a ograničenje bilo 80km. Isto tako, pevaču je izmereno i 0,91 promila alkohola, a na neprijatno iznenađenje mnogih, bio je pozitivan i na droga testu. Podsetimo, ovo nije prvi put da Lazić pravi prekršaje, saobraćajne nesreće, bahati se i ugrožava živote, a sada se povodom svega oglasila i šminkerka, Jelena Mačić i dala svoj sud o pomenutoj situaciji.

Jelena nije štedela reči kada je Lazić u pitanju, tako da je oštro osudila njegovo ponašanje, a mnogi njeni pratioci složili su se sa njenim stavom.

SAMOUBILAČKI NASTROJEN Jelena Mačić osudila ponašanje folk pevača: Jednog dana ubiće i sebe i još nekog

Foto: Ataimages

 

- Ako sam dobro shvatila policija čeka da se Darko Lazić sam ubije a bogme i povuče još nekog sa sobom. Je l tako? - napisala je Mačićeva na društvenim mrežama, a zatim i dodala da se čini kako je pevač "samoubilački nastrojen":

- Koliko puta ovaj čovek treba da se našiba i skrlja dok mu se trajno ne zabrani da vozi? Ne znam šta ga muči a muči ga jer da je srećan ne bi se ovako rizično ponašao. Bukvalno se čini da je samoubilački nastrojen! Ima li bre on neku porodicu? Nekog ko ga voli?

SAMOUBILAČKI NASTROJEN Jelena Mačić osudila ponašanje folk pevača: Jednog dana ubiće i sebe i još nekog

Printscreen

 

- Jednog dana ubiće i sebe i još nekog na putu! Hospitalizujte ga za njegovo dobro i sigurnost građana na putu! Ili mu se ne daj bože sve toleriše zato što je poznat?! Da je neko drugi u pitanju policija bi ubila Boga u njemu al ovako...ma neka ga, dobar je Darko samo malo šašav. Horor bre, horor! - zaključila je Mačićeva, a mnogi korisnici su se složili sa njenom konstatacijom.

"Opet vozio pijan, drogiran?", "Policija ga privodi a sudije puštaju","Nema se boga u sebi sestro, to je.", "Nažalost nikakve pouke nije izvukao od prethodnih događaja...šteta", samo su neki od komentara ispod njene objave.

U PRVOM PLANU TRUDNIČKI STOMAK Maša Terzić tik pred porođaj pokazala figuru u kupaćem kostimu, ovako ona uživa

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading