MANIJAK PRETIO SANDRI SILOVANJEM Menadžer pevačice otkrio za Alo! detalje stravičnog napada
Dejan Briza

Da popularnost sa sobom nosi mnoštvo negativnih stvari, uverila se i Sandra Afrika, koja proteklih dana proživljava pravi pakao otkako ju je u ponedeljak napao manijak koji je progoni više od godinu dana.

MANIJAK PRETIO SANDRI SILOVANJEM Menadžer pevačice otkrio za Alo! detalje stravičnog napada

Foto: ATA Images

 

Naime, momak iz Hrvatske doputovao je u Srbiju kako bi pronašao pevačicu koju već neko vreme uhodi, a kada se susrela sa svojim progoniteljem, Sandra je pozvala policiju koja ga je odmah uhapsila.

Kako Alo! saznaje, Sandrin progonitelj duže od godinu dana pratio je svaki pevačicin korak i slalo joj uznemirujuće poruke. Najpre joj se udvarao i pisao da je Sandra žena njegovog života, a budući da mu pevačica ništa nije odgovarala, poruke su postajale preteće. Pretio joj je da će je naći i silovati i da neće stati dok ne bude njegova.

MANIJAK PRETIO SANDRI SILOVANJEM Menadžer pevačice otkrio za Alo! detalje stravičnog napada

Foto: ATA Images

 

O detaljima neprijatnog događaja, hapšenju mladića, kao i trenutnom stanju potresene pevačice, za Alo! je progovorio Sandrin bivši dečko i aktuelni menadžer Aleksandar Moskoljević Mikiša, i otkrio da će Sandra iz straha za sopstveni život unajmiti privatno obezbeđenje.

MANIJAK PRETIO SANDRI SILOVANJEM Menadžer pevačice otkrio za Alo! detalje stravičnog napada

Printscreen

 

- Sandra je užasno, pod velikim je stresom i još uvek je u stanju šoka. Jako je uplašena i izbegava komunikaciju sa ljudima - rekao nam je najpre Mikiša, pa otkrio koliko dugo nepoznati čovek opseda Sandru.

Pročitajte još: Lidija Vukićević pokazala MAJKU: Od nje je nasledila osmeh i šarm, ali i jedan UPEČATLJIV detalj koji sa ponosom ističe

- Agonija kroz koju ona prolazi traje više od godinu dana. Taj dečko nije normalan, on je progoni, piše joj poruke po društvenim mrežama. Bukvalno je opsednut Sandrom. Saznao je njeno kretanje, ljude s kojima je bliska i počeo je i njih da uznemirava. Koliko je bolestan govori vam i činjenica da je pronašao jednu devojku iz Splita koja je učestvovala u Sandrinom spotu pre 10 godina i pretio joj da će, ukoliko mu ne da Sandrin broj, pobiti celu njenu porodicu. Kad god na Instagramu vidi da Sandra sedi sa nekim na piću, on preti toj osobi kako bi dobio Sandrin telefon - prepričavao nam je jezive detalje Aleksandar, pa otkrio šta se zapravo dogodilo u ponedeljak uveče, kada se pevačica prvi put našla oči u oči sa progoniteljem.

MANIJAK PRETIO SANDRI SILOVANJEM Menadžer pevačice otkrio za Alo! detalje stravičnog napada

Foto: ATA Images

 

- Momak je došao u Srbiju i saznao da je Sandra s prijateljima u jednom restoranu na Novom Beogradu. Otišao je tamo i presreo je na parkingu. Srećom, gosti su primetili da se nešto dešava, i odmah su izašli ispred restorana i reagovali. Ubrzo je došla i policija i psihopata je priveden. Sreća da su ti momci reagovali, ko zna šta bi se dogodilo da je Sandra bila sama - objašnjavao nam je menadžer, pa otkrio mere koje će Afrika preduzeti kako bi se zaštitila.

- Ovo je jako uticalo na Sandru, još uvek su joj pred očima scene njihovog susreta. Vrlo je uznemirena, pod velikim je stresom i plaši se za svoju bezbednost. Trenutno se oseća najsigurnije kada je kod kuće, zgrada u kojoj živi je pod video-nadzorom i nalazi se u sklopu kompleksa koji ima obezbeđenje, ali uprkos tome, ona se ne oseća bezbedno. Ukoliko manijak bude pušten na slobodu, Sandra će unajmiti privatno obezbeđenje koje će je pratiti svuda jer će jedino na taj način uspeti da se zaštiti - zaključio je Mikiša za Alo!.

Dala izjavu u policiji

Nakon neprijatnosti koju je doživela, Sandra je iste noći otišla u policijsku stanicu na Novom Beogradu kako bi dala izjavu protiv manijaka koji ju je presreo. Izmorena, bez šminke, u sportskom izdanju, pevačica se pojavila ispred stanice vidno uznemirena, a službenici su odmah reagovali i uhapsili nasilnog muškarca.

ZAVRŠENO SVEDOČENJE DŽONI DEPA Novi dokazi naslućuju da bi mogao da pobedi protiv bivše žene?

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading