NATAŠA BEKVALAC JE ODBILA DA SNIMI OVU PESMU MARINE TUCAKOVIĆ! Isplivali detalji zbog kojih pevačica nije želela da baš ovaj hit bude njen!
Promo

Nataša Bekvalac važi za nekoga ko se ne dvoumi da kaže ono što misli. Kao osoba sa stavom sa javne scene svoje pesme je birala uvek po ličnom afinitetu. Jednu od popularnih pesama je odbila jer je smatrala da se u njoj ne pronalazi.

Ne volim ja to - lutka. Lutka je lepa, nema osećanja, ćuti. Zato sam i odbila jednu pesmu koju su Marina Tucaković i Damir Handanović napisali za mene. Posle toga je tu pesmu otpevala jedna moja koleginica i postala je hit. Nikad ovo nisam rekla, otpevala je Katarina Grujić - rekla je Nataša 

Podsetimo, Nataša ne samo da je svoje numere brižljivo birala, ona je i u glumačkim vodama dobro "plivala". Ona je pre nekoliko godina dobila ulogu  Drage Mašin u mjuziklu „Tajna Crne ruke“ reditelja Ljubiše Ristića.

KAŽU DA JE POKLON DOBILA OD JUGOSLAVA KARIĆA! Misica dobila porše za rođendan, a policija joj upala na slavlje i napravila karambol

BONUS VIDEO:


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading