IMA GREŠKU IZ PROŠLOSTI Nepriznata ćerka Miroslava Lazanskog progovorila o svom lošem potezu u životu!
Foto: Alo.rs

- Iznenađujuće je to koliko je meni dobro krenulo u poslu, s obzirom na sve ovo loše što nam se dešava sa pandemijom korona virusa. Posao mi, hvala Bogu, cveta. Otkad sam počela sa ulogom u "Južnom vetru" otad nisam stala. Uloge se samo nižu. Od "Hotela Beograd", preko "Tri muškarca i tetka", pa sad do "Aviondžija" - ispričala je Teodora.

IMA GREŠKU IZ PROŠLOSTI Nepriznata ćerka Miroslava Lazanskog progovorila o svom lošem potezu u životu!

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

- "Hotel Beograd" je imao premijeru, a onda je došlo do onog zatvaranja svih nas. Ne znam šta će biti sa tim filmom u budućnosti. Seriju "Tri muškarca i tetka" smo snimali devet meseci, donedavno, a onda smo počeli sa prvom sezonom "Aviondžija", a, Bože zdravlja, sad će i druga sezona - dodaje ona.

- Moja uloga je fantastična. Dok sam čitala scenario za nove epizode, smejala sam se naglas, a to se retko dešava kad samo čitate scenario. Radujem se svemu što sledi. Tumačim lik Anđele, ćerke direktora avio-kompanije, koja je nestašna, puna pirsinga, neshvaćena - dodala je Bjelica, a potom se osvrnula na ožiljak koji ima na licu zbog pirsinga koji je i ona sama svojevremeno nosila.

- To je moja lična greška iz mladosti! (smeh) To mi je odlično došlo za ulogu jer se moja rana od pirsinga nikada nije zacelila. Što se Anđele tiče, ona je željna ljubavi i sve te haose koje pravi potiču upravo od toga - navodi za "Hype" Teodora, za koju se već dugo priča da je nepriznata ćerka pokojnog novinara Miroslava Lazanskog.

IMA GREŠKU IZ PROŠLOSTI Nepriznata ćerka Miroslava Lazanskog progovorila o svom lošem potezu u životu!

Kristijana Ćaćić

 

 

Ona je nedavno otkrila da još uvek nema jaču polovinu pored sebe, jer čeka da se pojavi princ na belom konju.

- Teško je imati privatan život u ovom tempu rada u kom se trenutno nalazim, ali kad se pojavi prava osoba, naći će se i vremena. Volim da volim i da budem voljena. To i porodica su za mene suština života - kazala je svojevremeno Bjelica, koja svoju lepotu smatra darom od Boga.

- Kada prihvatite sebe sa svim svojim manama i vrlinama, onda vladate sobom i situacijom koja vas okružuje. Lepota je dar od Boga i ne smatram to ličnim uspehom. Ona mi omogućava da radim ono što volim, a to je gluma, odnosno da prenesem i izazovem emociju u oku posmatrača - istakla nam je mlada glumica koju je mama Gordana podržala da se bavi glumom.

IMA GREŠKU IZ PROŠLOSTI Nepriznata ćerka Miroslava Lazanskog progovorila o svom lošem potezu u životu!

Printscreen

 

 

- Prvo mi je ispričala sve loše strane ovog posla kako bi me odgovorila od želje za glumom, onda je gledala moj prvi projekat, film "Afterparti", i shvatila da je to moj put, želja i strast. Velika mi je podrška i učitelj - kazala je ona.

BONUS VIDEO:

SADA JE SVE JASNO! Halid Muslimović otkrio tajnu dobrog izgleda, ovo pevač radi svako jutro da bi održavao mladolikost!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
sara

26.11.2021 11:02

Liči na oca, lepa je, šteta što nije priznao, mada i majke greše da po svaku cenu rađaju, misleći da će tako da privole muškarce da ih ožene!!!.

Svetlana

23.01.2022 16:45

Goca je bila vrlo fer i iskrena htela je da rodi za sebe bez njegove podrške u svakom smislu.....on je ispao slabić i kolebljiv da sve prizna.....ima sina a i ćerku koju nnije hteo da prizna a niko mu nije ni tražio .U tome je Gordanina veličina

Ja

28.01.2022 11:06

@Svetlana - Prelepa devojka a on bolje sinu da je kazao sestra da mu je