SADA JE SVE JASNO! Halid Muslimović otkrio tajnu dobrog izgleda, ovo pevač radi svako jutro da bi održavao mladolikost!
Alo

Pevač Halid Muslimović oduvek je važio za velikog zavodnika na estradi, a ne krije da je svoju popularnost koristio kako bi bio sa ženama.

Naime, nedavno se našao u centru skandala kada ga je ljubavnica optužila da ju je fizički maltretirao, a popularni pevač prvi put otvoreno je govorio na ovu temu.

- Ne volim da pričam o tome, ali kad nekome pružite ruku, a on vas povuče dole, to nije lepo. Meni je bitno da mene moja porodica jako dobro poznaje, oni znaju kakav sam otac, muž, biznismen, i to mi je najbitnije - rekao je Halid. 

Kako kaže, krizu zbog pandemije nije osetio zato što je odavno naučio da živi skromno. 

- Nisam prohtevan kada je život u pitanju, moja porodica i ja živimo skromno. Najvažnije je da nam je struja plaćena, da imamo malo goriva u autu, da nam je frižider pun i poneka parica u džepu. Jeste teško, jer je moja branša najviše pogođena zbog pandemije, ali nismo jedini, proći će to - rekao je Halid, i dodao da je ponosan na svoj mladalački izgled.

- Ništa nisam radio na svom licu, ovo što vidite na meni to je prirodno. Moja tajna je izgleda hladna voda i sapun - priča on, i otkriva da je u mladosti bio veliki zavodnik.

SADA JE SVE JASNO! Halid Muslimović otkrio tajnu dobrog izgleda, ovo pevač radi svako jutro da bi održavao mladolikost!

Alo

 

- Bio sam mlad, lud, popularan, bilo je mnogo žena oko mene i bilo bi glupo da to nisam pretvorio u lepe stvari - bio je iskren Halid, a potom se osvrnuo i na odnos s koleginicom Vesnom Zmijanac, koja je svojevremeno priznala da je bila ludo zaljubljena u njega. 

- Vesnu svi vole. Mislim da ona samu sebe najmanje voli, jer može još mnogo toga da da estradi. Vesna je lepa, malo treba da smrša, napravi još koju dobru pesmu i to je to. Ali ono što je bilo u mladosti ludosti, tu ostaje - zaključio je Halid za Alo!

EKSKLUZIVNO ZA ALO! Dragana Mirković otvorila dušu i otkrila koji poznati glumac joj je ponudio ulogu u filmu, a ona je momentalno odbila!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading