BEOGRAD BEZ GUŽVI Antić: Završetkom spoljne magistralne tangente rasteretićemo prestonicu
sps

U  organizaciji izborne liste IVICA DAČIĆ-PREMIJER SRBIJE, TOMA FILA-GRADONAČELNIK BEOGRADA, održan je predizborni skup na opštini Rakovica, na kome se građanima obratio potpredsednik Socijalističke partije Srbije Aleksandar Antić.

Tom prilikom Antić je istakao da Beograd predstavlja najveće gradilište u jugoistočnoj Evropi i da je Socijalistička partija Srbije svojim energijom i velikim trudom dala snažan doprinos razvitku Beograda kao i da je spremna da i dalje preuzima odgovornost za dalji razvoj Beograda.

BEOGRAD BEZ GUŽVI Antić: Završetkom spoljne magistralne tangente rasteretićemo prestonicu

sps

 

 

- Za svaki deo grada Beograda imamo jasne planove zato što mi sa Beograd živimo, mi Beograd razumemo i znamo šta je to neophodno Beogradu. Beograd ima gotovo dva miliona stanovnika i zato moramo i dalje da razvijamo saobraćajnu infrastrukturu. Jedan od bitnijih infrastrukturnih projekata tiče se i građana Rakovice, a to je nastavak radova na delu spoljne magistralne tangente na deonici Borska – petlja „Lasta“ . To će biti jedna nova moderna saobraćajnica visokog profila koja će rastereti pre svega gradske delove i time značajno ubrzati saobraćaj u Beogradu,  poručio je ovom prilikom Antić.

Potpredsednik Socijalističke partije Srbije Aleksandar Antić naglasio je da su Ivica Dačić i Socijalistička partija Srbije spremni da svim svojim znanjem nastave da rade za građane Srbije i Beograda. Okupljenim građanima na Vidikovačkoj pijaci obratio se i kandidat za narodnog poslanika prof. dr Vladimir Đukić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading