NOKAUT ZA ĐILASA Boško ima novi plan, loše vesti za lidera SSP
Printksrin

 

Boško Obradović srušio je snove Dragana Đilasa kada mu je u nekoliko navrata putem medija saopštio da nije zainteresovan za zajednički nastup opozicije na izborima naredne godine.

Boško je otvoreno rekao da smatra da je ideja Dragana Đilasa o jednoj koloni opozicije na izborima, čista obnova DS-a i nastojanje da se povrati bivši režim. 

Đilas forsira ideju o zajedničkoj opoziciji gde će on biti glavni akter, zanemarujući da postoji i deo opozicije koji nije zainteresovan za povratak bivše vlasti. 

Obradović je u intervjuu za NIN otkrio i da je mnogo bolja ideja da se napravi posebna kolona koju će predvoditi Dveri sa njim kao predstavnikom i koja će biti čisto patriotska i koja će se obraćati onom delu birača koji ne žele ponovo DS na vlasti. 

 - Ne mogu da razumem ideju Dragana Đilasa da se pravi jedinstvena kolona opozicije bez Dveri. Jer to obnavlja DS. Ako žele kolonu bivšeg režima, to je druga stvar, ali to tako treba i da se nazove: oni koji su bili bivša vlast, grupišu se u jednu kolonu, jer smatraju da je to što su uradili dok su bili vlast bilo dobro – rekao je Obradović za NIN.

- Nedostaje još samo Boris Tadić kao njihov zajednički predsednički kandidat. Poruka je jasna, da se ide ka obnovi DS i koloni bivšeg režima i Dveri sebe ne vide u takvoj koloni. Prirodnije je da se napravi druga koju će predvoditi Dveri, koja će biti čisto patriotska i koja će se obraćati onom delu birača koji ne žele povratak na bivši režim – rekao je Obradović.

Podsećamo, prethodno je Boško Obradović objavio da je doneta odluka da Dveri izađu na izbore na svim nivoima, 3.aprila. 

Obadović, odbijanjem zajedničkog izlaska na izbore, udara jako na Đilasa i Mariniku koji za sebe misle da su jedina opozicija i da se samo on pitaju, što niko u opoziciji neće da toleriše.

Đilas nema mnogo izgleda na prestojećim izborima, a očigledna je ideja da se sklopi dogovor sa SDS, gde će Boris Tadić biti zajednički predsednički kandidat čime bi se otvorila vrata povratku DS-a na vlast.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading