VULIN RAZOTKRIO KRIK Sad je svima jasno šta se dešava iza kulisa
Foto: Printscreen

 

Naslov mora da pogodi lica koja se napadaju, sam tekst i njegova oprema ne smeju da izazivaju sumnju u istinitost tvrdnje ili da navode na pitanja o motivu i kredibilitetu onog ko je izjavu dao. Nije bitno ko je rekao, pa ni šta je rekao, već ko je meta. Zatim se uključuju uvek isti političari ili analitičari da komentarišu objavu i onda se njihove izjave prenose kao samostalna vest, dodaje Vulin.

On naglašava i da se u svakom sledećem prenošenju zanemaruje se izvor informacije, a u naslov se izvlače zaključci ili pogodni delovi izjava. Na kraju se tako obrađene vesti prenose u medijima u regionu koje u potpunosti zanemaruju izvor, a daju svoje tumačenje zaključaka i izjava. Prenete izjave ne služe da bi se čitaoci u regionu informisali o dešavanjima u Srbiji, već da bi se stvorila ili potvrdila slika o Srbiji i njenom rukovodstvu.

Tako obrađene vesti se još jednom vrate u našu zemlju i prenesu u medijima koji su čitavu priču pokrenuli i dogovorili. I tako od Krika i News Max Adrie, pa preko Belivuka i Miljkovića mesara, do hrvatskog Jutarnjeg lista i nazad", poručio je predsednik Pokreta socijalista i ministar policije Aleksandar Vulin odgovarajući na napade medija iz regiona na predsednika Vučića i njega.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Јована

27.07.2021 13:06

Увек истина изађе на видело, пре или касније!

Mijo

27.07.2021 13:43

Najoštrije osuđujem svaki vid napada na predsednika naše države i na ministra unutrašnjih poslova. Očekujem da država zada oštar udarac kriminalcima.

Lola

27.07.2021 17:47

Krik je samo produžena ruka gazda Đilasa i rade ono što on kaže.

Ivana

27.07.2021 23:00

KRIK brane mafijaše i pišu sve najlepše o ubicama.