Palma izazvao Jurića, sad je vreme da se otkrije istina, javnost mora da zna
Foto: Nenad Vujanović

 

Gradonačelnik Jagodine kaže da je javnost zbog lažnih optužbi potpredsednice SSP Marinike Tepić zbunjena i da njega "ni krivog ni dužnog" dovode u vezu s Jurićevim rečima, budući da je osnivač Fondacije "Tijana Jurić" još u martu 2020. govorio o političkom moćniku koji, kako je rekao, seksualno zlostavlja maloletnu decu. 

- Ja Jurića razumem, on je velika žrtva, njemu su ubili dete, razumem njegovu bol i patnju... Ali ja ga molim da saopšti ime tog političara pedofila, da se javnost u Srbiji više ne dovodi u zabludu, jer sve to nedorečeno sada zloupotrebljavaju ovi Đilasovi lažovi - kazao je Marković.

Pre više od godinu dana, osnivač Fondacije "Tijana Jurić" rekao je da ima saznanja o pedofiliji u političkim krugovima, odnosno izrekao je ozbiljne optužbe na račun neimenovanog političara pedofila i do dan-danas njegovo ime nije saopštio javnosti.

Foto: Nenad Vujanović

 

 

 

Prvo je rekao da nema dokaze, a zatim da nije dobio odobrenje od porodice maloletne osobe, navodne žrtve tog političara. U junu 2020. dao je iskaz u Tužilaštvu o tom slučaju, međutim istraga nije pokrenuta.

Jurićeve tvrdnje o političaru pedofilu ponovo su dobile na aktuelnosti kada je Marinika Tepić optužila Dragana Markovića Palmu za podvođenje maloletnica i žena u Jagodini. Jurić je ponovio da ne može da otkrije identitet tog funkcionera, a upitan konkretno da li je to Palma, dao je neodređen odgovor.

- Ne mogu o tome da govorim, reći ću kada dođe vreme. Godinu dana trpim nenormalne pritiske i javnost mora da me razume - rekao je Jurić u "Utisku nedelje" a na pitanje voditeljke Olje Bećković da li ona dobro tumači da to jeste Palma, Jurić je odgovorio: "Ne možete tako da kažete".

 

Komentari (0)

Loading