HRVATSKA GLEDA I NE VERUJE Zoran Milanović traži od Plenkovića da pridavi ministra odbrane koji mu poručuje da je psihijatrijski slučaj
Foto: EPA/STEPHANIE LECOCQ

"Ovo je postalo ozbiljno i već ima reperkusije na nacionalnu sigurnost. Ljudi koji rade takav posao su opasni za Hrvatsku", rekao je Milanović u Vukovaru o ministru odbrane sa kojim je u sukobu zbog penzionisanja brigadnog generala Elvisa Burčula

Milanović je onda opleo i po premijeru koji ga je ranije optužio da sprovodi puzajući državni udar.

"To je još jedna krajnje neozbiljna i alarmantna izjava jednog predsednika vlade. S obzirom na to da je on puzajući državni udav, očekujem da malo pridavi svog malog Baneta. Došao je neuk i užasno agresivan voditi jedan od najdelikatnijih sistema u državi i sarađivati s vrhovnim zapovednikom i biti mu na usluzi. On radi sve suprotno", rekao je Zoran Milanović.

Posle obraćanja Milanovića, novinarima se obratio i ministar Banožić koji je rekao da Milanović nanosi "veliku štetu Republici Hrvatskoj".

Nazivajući nekoga lažovom, opuškom, da će nekoga penzionisati najbolje govori u kojoj je on psihičkoj fazi, rekao je Banožić i dodao: "Milanović je psihijatrijski slučaj".

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading