Dečko je prestao da joj se javlja, pa je preduzela ekstremne korake da ga pronađe!
EPA

Prvo je kontaktirala njegove prijatelje i pitala ih da li znaju gde se njen partner nalazi, na šta su joj odgovorili da ni oni nemaju nikakvu informaciju o njemu. Šokirana Julija na kraju je otkrila da se mladić nalazi u zatvoru, pa je počela da smišlja plan kako da dospe tamo i porazgovara sa njim, prenosi "Ledbajbl".

Učlanila se u sekciju u školi, u okviru koje se proučava pravo i ispostavilo se da bi đaci koji je pohađaju, u okviru projekta, trebalo da posete baš taj zatvor u kojem je ležao njen nesuđeni partner.

Išla je na svaki sastanak, a kada je na kraju semestra došao dan za posetu, Julija se razočarala jer je profesorka naglasila da devojke mogu da idu isključivo u ženski deo zatvora.

- Rekla sam joj da jednostavno moram da uđem kod miuških zatvorenika, ali nisam mogla da joj objasnim zbog čega tačno. Ipak, nije mi dala, jer je devojkama zabranjen pristup kod starijih muških zatvorenika - ispričala je ona u videu.

Na kraju nije uspela da vidi mladića koji je nestao iz njenog života i poručila svim devojkama da nikada ne "jure" muškarce i ne preduzimaju ovako ekstremne korake.

Njen video pogledan je više od milion puta, a malo je reći da su ljudi šokirani pričom. Nakon što su njeno iskustvo preneli i mediji, Julija je obrisala profile na društvenim mrežama, pa snimak u kojem prepričava događaj više nije dostupan.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading