mali labrador
Foto: Printscreen/tiktok.com/kalefraze

Pripadaju grupi velikih pasa - odrasli mužjaci mogu narasti do 60 cm visine i teže do 40 kg, dok su ženke nešto manje.

Jedan par je bio uveren da su kupili štene labradora. Odmah su zavoleli preslatko štene, verujući da će izrasti u velikog psa.

Međutim, kako su prolazili dani i meseci, shvatili su da nešto nije u redu.

Čak i sa pet meseci pas nije dostigao veličinu labradora. Par je na TikToku podelio video rasta psa, ali se ništa značajno nije promenilo. Mnogi su bili zapanjeni njegovom veličinom i tvrdili su da je to najmanji labrador kojeg su ikad videli.

Prevarili su nas - napisali su u opisu objave, dodajući humorističan hashtag "they tricked us" uz popularnu pesmu "I'm A Dog Mom" Meghan Trainor.

Uprkos tome, par i dalje voli svog ljubimca. U video snimku se smenjuju fotografije psa koji jedva doseže vlasnicima do kolena.

S druge strane, pas ne zauzima mnogo prostora dok leži na kauču. Par je napomenuo da su roditelji njihovog labradora visoki i zdepasti, te nisu očekivali da će on biti tako mali.

Ona jede. Pojela bi celu torbu hrane ako bismo joj dozvolili. Hranili smo je pravilno, ali ona voli da pronalazi svoju hranu - napisala je vlasnica, objašnjavajući da maleni rast psa nije zbog loše ishrane, prenosi Newsweek.

Video je pregledan preko 1,5 miliona puta, a komentari su se nizali.

,,Ona je samo mala dama. Divna je!''

,,Imamo crnog labradora visokog oko 114 cm i opet kažu da je mali.''

,,Jel' to engleski labrador? Čula sam da oni ne budu veliki, ali o Bože... ona je i dalje tako mala.''

,,Želim zlatnog labradora koji će ostati tako mali.''

Mnogi korisnici su komentarisali kako je zaista čudno što pas nije porastao, ali da ga treba prihvatiti takvog kakav jeste i da je zbog toga poseban.

Neki su podelili slična iskustva, rekavši da su se pomirili s tim da njihov pas neće biti veliki i da su ga jednostavno zavoleli i prihvatili takvog.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi
pas

Komentari (0)

Loading