televizija
Foto: Promo/Schutterstock
filmovi

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Betmen

Gotam siti je mračan i opasan grad, u kojem jedinu zaštitu predstavlja ionako korumpirana policija pa sva nastojanja policijskog načelnika i gradonačelnika da ga ućine sigurnijim padaju u vodu, sve do pojavljivanja mračnog viteza. Betmen je maskirani borac protiv kriminala kojem niko ne zna pravi identitet, koji će nagrađivana novinarka Viki pod svaku cenu pokušati da otkrije. Uloge: Majkl Kiton, Kim Bejsinger.

filmovi

Foto: IMDB

 

 

23.15 Prva

96 sati

Brajan Mils je jedan od najboljih tajnih agenta CIA. Život je posvetio poslu, ali kada je shvatio da zbog toga trpi njegova ćerka Kim, daje otkaz. Ona ima sedamnaest godina, živi sa majkom i bogatim očuhom Stjuartom i bori se za samostalnost. Njena želja je da sa prijateljicom otputuje u Pariz. Majka pristaje da je pusti, ali u Parizu na aerodromu upoznaju momka Pitera i sa njim podele taksi. Tokom priče one mu otkrivaju da će biti same u stanu, ne znajući da je on član albanske mafije koja se bavi trgovinom ljudima. Saznavši za otmicu, Brajan istog momenta kreće u Francusku kako bi spasao ćerku. Ima svega 96 sati da pronađe i oslobodi svoju mezimicu, dok je ne pošalju u neku drugu zemlju. Uloge: Lijam Nison, Megi Grejs, Famke Jensen.

filmovi

Foto: IMDB

 

 

21.00 Cinemania

Glasovi

Na prvi pogled Džeri je simpatičan momak. Zgodan je, druželjubiv, pun optimizma i voli životinje. Ali ima probleme. Ozbiljne. Njegov psihoterapeut ga stavlja na strog režim antipsihotika, jer kad Džeri prestane da uzima lekove, glasovi se vrate: pas ga uverava da je dobar momak, a mačka ga stalno podseća da je poremećeni idiot kog niko ne može da voli. Odlučan da dokaže mački da nije u pravu, Džeri poziva saradnicu Fionu da izađu na večeru. Uloge: Rajan Renolds, Džema Arterton, Ana Kendrik.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading