EMISIJA DANA „Na večeri kod Stefana Zdravkovića - Princa od Vranje “
Foto: Promo/Schutterstock
Na večeri kod Stefana Zdravkovića

Promo RTS

 

 

22.00 RTS1

Na večeri kod Stefana Zdravkovića - Princa od Vranje

Šarmatni Vranjac koji je svojim dijalektom posebno Hristinu zbunjivao tokom večere, pokazao se kao vrlo šarmantan i isto toliko snalažljiv domaćin. Gledaocima je otkrio otkud mu nadimak Princ od Vranje, iskreno govorio o svojim počecima, vrlinama i manama ali i otkrio šta mu je jedna od najvećih ambicija u životu a štošta zanimljivo o njemu je rekla i njegova devojka Katarina. Na pijaci se dosta dobro snašao baš kao i u kuhinji dok su njegovi gosti pre svoje poslednje večere u ovoj sezoni sa velikim zadovoljstvom obišli galeriju čuvenog Petra Dobrovića i u goste stigli raspoloženi i po običaju raspevani. Svojim predjelom Stefan je uspeo da unese zabunu u redove "protivnika" ali i da ih nasmeje a oni nisu krili koliko im je sve čime ih je mladi domaćin poslužio ukusno. Zadovoljni i raspoloženi, Ivana, Danijela, Hristina, Žarko, Ivan i Renato su se sjajno zabavili i družili sa poslednjim domaćinom Biberića, koji ih je oduševio žurkom za kraj.

Robin Hud

Foto: IMDB

 

 

00.00 Superstar

Robin Hud

Ser Robin kao mladić pun ideala odlazi u krstaški rat, tamo doživljava samo razočaranja, ali postaje iskusni ratnik. Po povratku ga oneraspoloži to što je njegova zemlja zapala u korupciju, čemu se mora suprotstaviti. Robin podiže bunu protiv šerifa Notingema koji zlostavlja stanovništvo. Uloge: Rasel Krou, Kejt Blančet, Metju Makfadjen.

Klerino Koleno

Foto: IMDB

 

 

22.45 RTS2

Klerino Koleno

Žerom provodi poslednje leto kao neženja na jezeru Ansi, gde sretne Auroru, spisateljicu i staru prijateljicu. Ona ga ubedi da flertuje sa gazdaricinom ćerkom Laurom, a on upozna i zaljubi se u Laurinu polusestru Kler. Žerom odluči da okuša sreću sa Kler, samo da bi shvatio da je u tom slučaju privlačnost jednosmerna. Uloge: Žan-Klod Briali, Aurora Kornu, Beatris Roman.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading