OTAC NAJPOZNATIJEG UBICE PROŽIVLJAVA PAKAO Zbog popularne serije mu dolaze na vrata, gađaju ga gaćicama, nabavio pištolj
Foto: Youtube/Printscreen

Obožavaoci zloglasnog kanibala i serijskog ubice Džefrija Damera maltretiraju 86-godišnjeg oca ubice i gađaju njegovu kuću bizarnim predmetima, uključujući i ženski donji veš. Negovatelj Lajonela Damera, Džeb, bio je primoran da koristi hvataljku kako bi zgrabio gaće i izbacio ih iz dvorišta nakon što ih je žena u dvadesetim godinama bacila na kuću i izjavila da voli Džefrijevog oca.

Ovaj starac sada se naoružao pištoljem nakon što je jedan momak postao toliko agresivan da se uplašio za svoju bezbednost. Interesovanje za Džefrija Damera, koji je ubio 17 muškaraca, među kojima su bili i dečaci, poraslo je nakon Netfliks serije "Damer-čudovište: Priča o Džefriju Dameru".

U razgovoru za The Sun, Džeb je rekao: "Ovaj novi Damer šou je veoma brzo eksplodirao...Čini se da svaki put kada izađe film ili serija, tada počinju da se dešavaju ludosti sa dečacima i devojkama obožavateljima."

Dodao je da bi obožavaoci koji bi se pojavili na pragu Lajonelove kuće u Ohaju mogli da postanu gadni i objasnio je: "Pre otprilike dve nedelje smo zaustavili momka u lepom automobilu tačno na sredini prilaza, oko 20 ili 30 metara od prednjih vrata. Izašao sam, a on se ponašao nasilno, govoreći da želi da vidi Lajonela. Bio je veliki momak i ponašao se veoma neprijateljski."

Ali pored nasilnih incidenata, Džeb takođe mora da se nosi sa čudnim ludorijama Damerovih obožavatelja. "Čak smo imali damu koja je stala ispred kuće, skinula gaćice i bacila ih u dvorište. Morao sam da odem tamo sa hvataljkama da pokupim gaćice ove žene. Devojka je izgledala kao da je u ranim dvadesetim i vikala je 'Volim te Lajonele'".

Lajonel Damer je ranije izjavio da bi voleo da je njegov sin doživeo istu sudbinu kao i njegove žrtve. U svojoj knjizi "Očeva priča" napisao je da bi, da je njegov sin ubijen, zahtevao da čovek koji je to učinio bude duboko kažnjen.

Komentari (0)

Loading