CRNOGORAC UHVAĆEN SA HEROINOM NA GRANICI Na drugom graničnom prelazu priveden Šapčanin zbog šverca cigareta
Foto: Tanjug/Aleksandar Ćirić

Crnogorac P. P. (34) priveden je u policijsku stanicu kada su granični policajci na prelazu Gostun u autobusu u njegovom termosu pronašli heroin, na drugom prelazu S. P. (31) iz Šapca pokušao da u kamionu prošvercuje 700 boksova cigareta

Kako nezvanično saznajemo pripadnici Granične policije na graničnom prelazu Gostun kontrolisali su autobus crnogorskih registarskih oznaka.

- Tom prilikom prekontrolisane su i stvari. Tada je pronađen je metalni termos u kome se nalazila PVC kesa sa 89 grama heroina - objasnio je izvor Informera upoznat sa slučajem.

Zamenik VJT u Užicu, se izjasnio da je u pitanju Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, te je osumnjičenom po nalogu tužilaštva određeno zadržavanje. 

Na drugom graničnom prelaz nađene cigarete

Takođe na granici na prelazu Badovinci pripadnici Granična policije prilikom kontrole kamiona  marke  “Mercedes Atego” kojim je upravljao S. P. (31) iz Šapca.

- U njegovom kamionu u napravljenom buknkeru koji se nalazi iza sedišta vozača sa leve i desne strane i iznad glave vozača, pronađeno je sakriveno ukupno 7 000 paklica cigareta (700 boksova) marke “Chesterfield” - objasnio je naš sagovornik. 

Nakon konsultacija sa dežurnim OJT u Šapcu i VJT u Novom sadu, posebno odeljenje za korupciju, definisano je da ima elemenata krivičnog dela Krijumčarenje.

Osumnjičenom je određeno Zadržavanje u trajanju do 48 sati, uz privremeno oduzimanje robe i vozila.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading