POZNATO STANJE UČENIKA KOJI JE PROFESORKI IZMAKAO STOLICU Primljen u bolnicu jer je hteo da se ubije, čeka se izveštaj psihijatra!
Printscreen

On je sinoć, podsetimo, primeljen u bolnicu u Kruševcu, što je potvrdio njegov otac. 

Kako nezvanično saznajemo, on je trenutno u stabilnom stanju. 

- Nije bilo intervencija, već su samo urađena određena snimanja. Trenutno se čeka psihijatrisjki izveštaj - navodi naš ivzor. 

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Kruševcu podnelo je prošle nedelje zahtev za pokretanje pripremnog postupka protiv N. Ž i učenika I. K. (17), a zahtev za postupak kako je precizirano u tužilaštvu, "ide u pravcu krivičnog dela zlostavljanje i mučenje, izvršenog u saizvršilaštvu”.

Protiv trećeg učesnika događaja M. M (18), koji je kao i I. K, ceo incident u učionici snimao, postupak se pokreće pred Osnovnim javnim tužilaštvom u Trsteniku.

Direktor Tehničke škole u Trsteniku Milan Glidžić ranije je doneo odluku o isključenju dvojice đaka N. Ž. i M. M, čime je usvojen predlog Nastavničkog veća koji je jednoglasno donet na sednici 23.novembra. I. K., se podsetimo, ispisao dan pre zasedanja Veća.

Profesorka Marija Stevanović bila je žrtva nasilja u učionici, kada joj je prvo N. Ž. izmakao stolicu, dok su M. M. i I. K. mobilnim telefonima snimali, a potom i distribuirali taj snimak na društvenim mrežama.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

Komentari (1)

Loading
Miki

04.12.2022 15:09

Ovo je pokusaj da izbegne odgovornost i on a i neodgovorni roditelji.