TEŽE MI JE DA BUDEM VODITELJ NEGO RIJALITI UČESNIK Ivana Šopić otkrila sa kojim problemima i izazovima se susreće na poslu!
Foto: Printscreen/instagram

Bivša zadrugarka i aktuelna voditeljka Ivana Šopić pojavila se na otvaranju novog noćnog kluba u prestonici, a tom prilikom je za gorepomenuti list otkrila da joj je mnogo teže u ulozi voditeljke programa u "Zadruzi" nego kada je bila rijaliti učesnik.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Verovali ili ne, svi misle da mi je najteže bilo da budem deo rijaliti programa kao učesnik, a meni je teže kada sam voditelj te iste Zadruge, zato što kada ste učesnik ti možeš da kažeš šta god hoćeš, možeš da opsuješ, da budeš živčan, da budeš besan bez razloga, a kada si voditelj taj momenat sebi ne možeš da dopustiš. Ja imam specifičan temperament i kao voditelju mi je teško da nađem balans, da budeš objektivan, profesionalan, a da budeš deo jednog tako velikog projekta gde treba da kontrolišeš 60 ljudi i onda mi je to izazov - rekla je Ivana.

VUČEM TRAUME OD MAJE! Marinkovićeva brutalno istukla zadrugarku u Beču, a sada je ona razvezala jezik o vezi sa Filipom Carem

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading