OBOJE SU NAKARADNI, ŽAO MI DETETA KOJE NE ZNA KO MU JE OTAC! Bivši zadrugar žestoko isprozivao Edisa i Draganu, uputio cimerki brutalno reči
Alo

Kao bomba je odjeknula vest da su bivši rijaliti učesnici Dragana Mitar i Edis Edo Fetić obnovili svoju ljubavnu romansu, a mnogi su morali i da prokomentarišu njihovo pomirenje.

Jedan od njih je i Marko Đedović, novinar i njihov bivši cimer, koji se tokom Zadruge 3 nije libio da kaže svoje iskreno mišljenje o Dragani i Edu, a ni ovoga puta ih nije štedeo.

OBOJE SU NAKARADNI, ŽAO MI DETETA KOJE NE ZNA KO MU JE OTAC! Bivši zadrugar žestoko isprozivao Edisa i Draganu, uputio cimerki brutalno reči

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Simuliraju (kako bi Edo rekao) hahahahahahahahaha. Pa šta reći možda i jesu oni jedno za drugo. Možda im je zafalilo para pa bi u ''Zadrugu 5'', pošto sam čuo da je Zilha svoje uzela. Ajde ozbiljan da budem, nakaradne ličnosti, nakaradna veza, nakaradna dešavanja i sve je skrnavo baš kao i oni. Žao mi je tog deteta koje Dragana razvlači po putu koje više ni ne zna ko je ciji tata ni ko je tu kome sta. Sramno iskreno, ali sta da radimo, taj momemat me nervira momenat deteta u svemu sto se njih tiče i nisu za bolje ni on ni ona - zaključio je Marko Đedović za gorepomenuti portal.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zvezdana

25.07.2021 12:57

Ne bila ti ja u kozi kad ti poraste sin. Naplatice ti svakog muskarca do tog dana. Menjas ih kao carape ,veruj mi da je uspeh zadrzati nekog pored sebe.