VERILI SE MISICA I KARIĆ Jovana pokazivala prsten na svadbi!
Instagram

Uprkos burnim svađama i raskidima, kao i predviđanjima mnogih da njihova veza neće opstati, rijaliti par je nastavio emotivni odnos i po izlasku iz "Zadruge". 

VERILI SE MISICA I KARIĆ Jovana pokazivala prsten na svadbi!

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Njih dvoje se ne razdvajaju u spoljnom svetu, a sudeći prema njihovim objavama na društvenim mrežama, možemo primetiti da ovaj par nikada nije bio srećniji. 

Jovana i Stefan nedavno su se snimali tokom vožnje automobilom, a svi su primetili da Jovana na ruci ima skupocen prsten.

VERILI SE MISICA I KARIĆ Jovana pokazivala prsten na svadbi!

Foto: Printscreen/instagram

 

 

S obzirom na to da su oni srećni u ljubavi, mnogi su se zapitali da li ju je Stefan verio. Misica je nosila prsten od belog zlata sa dragim kamenjem. Potom su se snimali kako su se zabavljali na jednoj svadbi. Zaljubljeni par nije skidao osmeh s lica.

Stranice na društvenim mrežama koje vode njihovi fanovi usijale su se komentarima da su Stefan i Jovana krunisali svoju ljubav prstenom.

A da li je zaista došlo do verudbe ili je Jovana sama sebi priuštila prsten, vreme će pokazati. 

BONUS VIDEO:

STANIJA PROKOMENTARISALA PREPISKU U KOJOJ JE TRAŽILA MIKSER I TOSTER Ponizili ste me!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
nikola

26.07.2021 20:29

Cestitamo navukao si sebi racun na glavu totalno beskorisna devojka cime ce doprineti u tvom zivotu neradi nit je radila igde puno prica nista od sustine samo brblja ko bance colak i na to sve pokazala je da nije lojalna cestitamo ponosnom vlasniku

Mijat

26.07.2021 20:58

A sada pravaczadruga 5 po neku kintu jer to je posao za osobe bez skole

Vasar Tastine

27.07.2021 06:28

Ha, ha, ha... cestitam Lisice i Rumenko. Nasla vreca zakrpu. On pun kompleksa mali tatin sincic koji je obrnuo sve ulicarke i starlete i ona koja glumi finocu a onu stvar ne vadi iz usta. Bravo Lisice, uznapredovala si od 37m2 si dosla do bazena, kuce, prstena, melenog seljacica i tatice u pantalonicama. Kako se to bese zove??? Sponzorusa??

SvetlanaP

27.07.2021 06:31

Ajde mali coveculjak, gde je "svecana vulgarna pesma" povodom veridbe... ha ha ha.....dno bez dna

pero

27.07.2021 17:10

i oće li gazda Žex, da ih primi u Zadrugu 5??? Deca se pare osladile....