OVAKO SU IZGLEDALI MARINA I FUTA NA POČETKU VEZE! Nikad viđena fotografija iz porodičnog albuma, sve odiše ljubavlju i srećom
Alo.rs/Dejan Briza

Marina Tucaković, tekstopisac najvećih hitova, preminula je 19. septembra posle duge borbe sa teškom bolešću. Zbog njenog odlaska neutešni su ostali suprug Aleksandar Futa Radulović i sin Milan Laća Radulović, ali i brojni saradnici i kolege koje je vinula u zvezdano nebo.

OVAKO SU IZGLEDALI MARINA I FUTA NA POČETKU VEZE! Nikad viđena fotografija iz porodičnog albuma, sve odiše ljubavlju i srećom

E-stock

 

Futa joj je čitavog života bio velika podrška u svemu što radi, a na Instagram stranici koja neguje i čuva od zaborava značajna imena našeg javnog sveta pojavila se fotografija iz mladosti čuvene kantautorke i njenog partnera. Naime, na pomenutoj fotografiji, Marina ljubi Futu u obraz, a on je raširio osmeh od uveta do uveta. Ova objava je samo jedna u nizu i pokazuje da su njih dvoje imali skladan brak pun poverenja, poštovanja i tolerancije. 

Tucakovićeva je sa Aleksandrom dobila sina Miloša i Milana, a njen stariji sin je preminuo 2008. godine, a gubitak naslednika, Marina je teško podnela. Nekoliko godina kasnije, ona je smogla snage i napisala čuvenu pesmu "Mišo moj" koju je otpevala Ana Nikolić, a posvetila ju je svom preminulom sinu. 

Podsetimo, juče je održan četrdesetodnevni pomen na Novom groblju kom su prisustvovali Marinin suprug Aleksandar, sin Milan, kuma Marijana, ali i Jelena i Žika iz grupe "Zana", Goran Stojićević Karamela.

BOGDANOV ROMANTIČNI GEST Cecin dečko objavio snimak iz noćnog provoda, pa naručio ovu pesmu za nju! (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading