Počela Zadruga 7
Foto: Alo/Printscreen

Mika i Giba Vasić postali su poznati po učešću u rijaliti programima, a iako se neko vreme nisu pojavljivali pred kamerama, odlučili su da se vrate u centar zbivanja.

Oni su novac od zarade iz rijalitija uložili u operaciju promene pola, te se sada predstavljaju kao Ana i Ivana, a izvor blizak njima tvrdi da ulaze u novi rijaliti.

Mika i Giba kao žene

Printscreen

 

- Ana i Ivana napravile su kratku pauzu od medijskog eksponiranja i vreme su pametno iskoristile. Ipak, u poslednjem periodu se dvoume da se vrate pred iste - zaintirirao je sagovornik, pa dodao:

- Danas su išle u Pink na razgovor i pregovarale o ulasku u Elitu 8. Velike su šanse da će se pojaviti u Šimanvcima u narednoj sezoni - tvrdi naš izvor.

Roditelji podržali operaciju

Operaciju su, kako se pisalo, izvršili početkom leta 2022. godine na jednoj privatnoj klinici, a roditelji su ih u tome podržali.

- Mi smo savremeni ljudi, to ne može kod svakog roditelja. Moraš da imaš malo mozga da razmisliš. Kada su mi rekla moja deca šta su, zvao sam ih i poljubio i rekao: "Ćerko, to je lično vaše pravo, šta vi želite da budete to ćete i da budete. Sve što treba za finasije i to, tu su tata i mama - rekao je ranije Rade, a nastavila Rada.

- Ti si bio blaži, ja sam bila oštrija, priznajem. To sam preživela teže nego što je on. On je mene smirivao, a ja mislim da sam mogla tad i infarkt da dobijem, ali srce mi je izdržalo i nisam ga dobila. Teže sam to podnela, ali kad sam videla i kad smo seli da popričamo, zvala sam tada moju decu i seli smo za sto i rekla sam: "Vaše ponašanje je meni sumnjivo. Kažite šta vas muči u životu". Oni, kada su mi to rekli, sećam se kako mi se okrenulo u glavi, htela sam da se onesvestim - ispričala je Vasićka.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading