Anđela Đuričić
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Direktor i vlasnik Hype produkcije, Saša Mirković, obavestio je nedavno javnost o završetku saradnje Hajp televizije sa Anđelom Đuričić.

Juče se pojavio snimak na kome Anđela upada u stan kod Zvezdana Slavnića, a sve se desilo letos kada je htela da pokupi svoje stvari koje su ostale kod njega. 

Sada se na mrežama pojavio video zapis gde Đuričićeva navodno napada Bosance. 

- Zato što bosanska go*na koja hoće meni da smeste, ja se sklonit sa Hajpa neću sve dok vam vilice ne popadaju, ovo vam je sitnica šta bi vam neko drugi uradio da ste mu laži napakovali kao što ste meni. Morate da znate da niste u poziciji da pričate i da postavljate pitanja, to nije vaša pozicija. Zbog ovakvih uvreda i laži na moj račun, Cigane bosanski polomiću ti naočare, to moraš da znaš. Sačekaću te kada dođeš na posao, jer ja neću odustati, jer vi niste muškarci, vi ste pi*ke, tebe su samo je*ali u du*e. Ti misliš da ja ne znam da si pe*er! Misliš da ne znam da su te je*ali po Bosni, ti si jedna pi*ka koja ne sme da izađe iz Sarajeva. Zašto nisi odneo mami cveće na grob jer je mrtva zbog tebe, što nisi? Reci "mama, kriv sam" , đubre bosansko! A ja ću ti se sada na*ebati majke zato što si lagao o meni, a prstom te nisam dotakla, niti rekla ružnu reč! Samo zbog toga, jer ste ološ i smeće, sve troje ste bosanska smeća. Da jedna dva Bosanca ljigava, pe*era lažu za mene, pa naje*aću vam se majke - čuje se kako navodno Anđela to izgovara u audio zapisu. 

Inače, u saopštenju koje je nedavno objavljeno, Mirković je naglasio da je odluka o prekidu saradnje doneta uz obostranu saglasnost.

-U ime uredničkog kolegijuma Hype televizije i same Hype produkcije, želim da kažem da smo završili saradnju sa Anđelom Đuričić uz obostranu želju – napisao je Mirković.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading