Mikica Bojanić
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Pevač Mikica Bojanić pokupio je brojne simpatije javnosti i gledalaca tokom učešća u šestoj sezoni "Zadruge" zbog svog primerenog i prikladnog ponašanja, ali isto tako zato što je često isticao koliko je privržen svojoj porodici i ženi, te joj je ostao veran do kraja i nije poklekao preljubi kao mnogi njegovi rijaliti cimeri.

Malo ko zna da su ove godine Mikica i Dušica proslavili četrnaest godina predivne ljubavi koja je krunisana sa njihova tri anđela – Miklošem, Anđelinom i Markom.

Mikica Bojanić sa ženom

Printscreen

 

Par ne krije da je posebno ponosan što je i nakon toliko godina njihova ljubav svakim danom sve jača, a neretko se prisete i njihovih početaka i sudbinskog susreta.

Njihove emocije su sve čvršće, pogotovo nakon što mu je Dušica podarila troje dece, a i danas mu je velika podrška i oslonac kada je reč o karijeri.

– Nema originalnog recepta, najvažnija je ljubav, bez nje nijedan brak ne bi opstao. Takođe je bitno da među supružnicima postoji poštovanje, poverenje, tolerancija i da lako mogu da postignu kompromis. Mi to uspevamo već 14 godina i nadam se i verujem da ćemo još mnogo godina slaviti zajedno sa našim najvećim bogatstvom- decom- istakao je svojevremeno sin Miloša Bojanića.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading