Kejt Midlton
Foto: Profimedia/Profimedia

Vest da je Kejt Midlton juče pre podne viđena na recepciji hotela blizu Medicinskog centra Hjuston u Teksasu, izazvala je haos u britanskoj javnosti.

Informaciju je objavila izvesna Amanda Mata na svom TikTok profilu, u roku od pola sata pregledalo je pola miliona ljudi, usledile su na hiljade komentara.

- "Ona neće biti u hotelu. Imaće svoju kuću negde na osami", napisao je jedan korisnik ove društvene mreže, a na stotine njih je dodalo da je "logično da je to uradila".

- „Ima smisla da Kejt traži najbolji tretman, bez obzira gde se nalazi“ - glasili su brojni komentari.

Kejt Midlton

Foto: Printscreen

 

Birtanski mediji, pojedini, ne svi, odmah su kontaktirali predstavnike Centra za rak "MD Anderson" kako bi proverili ove navode, a oni su im odgovorili:

- Bolnica ne može da komentariše da li je neki pojedinac naš pacijent ili ne, zbog zakona o privatnosti pacijenata.

Ovaj Centar je poznat po svom revolucionarnom lečenju raka i istraživanju, u njemu su spas potražile brojne poznate ličnosti, među njima muzičar Edi Van Hejlen i bivša teniserka Kris Evert.

Kejt Midlton

Foto: Printscreen

 

U opštem haosu nastalom zbog informacije da je buduća engleska kraljica stručnu pomoć potražila u SAD, sve glasnije su se čuli i komentari tipa:

-"Uh, to nije dobar znak, mora da je princeza Kejt u jako lošem stanju!"- napisao je jedan korisnik na mreži Iks, nekadašnjem Tviteru, a onda se umešao još jedan, koji je naveo da bi, da je Kejt stvarno ušetala u hotel, neko sigurno to video.

Odgovorio mu je drugi korisnik Iksa:

- Govorimo o Teksasu, genije. Mnogi Amerikanci ne bi mogli da identifikuju Kejt Midlton dok je sve bilo ok, kamoli sad kad je njen izgled promenjen. Svi pamtimo kako je princa Harija kad je otišao da kupi jelku, neko zamolio za pomoć jer je mislio da tamo radi. I on je takođe "kraljevska krv". Dakle, Kejt Midlton ne bi morala da traži da zatvore jedno krilo bolnice MD Anderson, niti bi joj to dozvolili i potpuno mi je logično da se smestila u hotelu "- napisao je ovaj tviteraš.

Na kraju je morala da reaguje Kensingtonska palata, koja je na zvaničnoj Instagram stranici dala saopštenje:

- Glasine da se Kejt Midlton leči u Centru za rak MD Anderson u Hjustonu su lažne. Nekoliko svedoka će reći da ju je videlo u Norfloku - glasilo je zvanično saopštenje kraljevske palate. 

Kejt Midlton se obratila svetu!

Princeza Kejt Midlton propustila je probu Irske garde, čiji je poačsni pukovnik, te im je poslala i pismo izvinjenja o kom priča ceo svet.

Ovaj potez je usledio budući da će Kejt propustiti sve važne događaje u kojima učestvuje Irska garda, a usput je i prekinula ćutanje, te mnogi smatraju da se obratila i svetu, uzevši u obzir situaciju.

 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading