Kejt Midlton
Foto: Profimedia/Profimedia

Princeza Kejt Midlton propustila je probu Irske garde, čiji je član, te im je poslala i pismo izvinjenja o kom priča ceo svet.

Ovaj potez je usledio budući da će Kejt propustiti sve važne događaje u kojima učestvuje Irska garda, a usput je i prekinula ćutanje, te mnogi smatraju da se obratila i svetu, uzevši u obzir situaciju.

Garda je objavila pismo na svom zvaničnom X profilu.

- Htela sam da vam napišem, jer želim da znate koliko sam ponosna na celu gardu uoči Colonel’s Review i Trooping the Colour. Cenim što ste vežbali mesecima za Trooping the Colour i posvetili sate i sate kako bi sve bilo besprekorno. Biti vaš pukovnik je velika čast i jako mi je žao što ne mogu da pozdravim vašu ovogodišnju smotru. Molim vas prenesete moje izvinjenje svima, celom puku i nadam se da ću uskoro moći da vas sve ponovo predstavljam. Prenesite svima moje najlepše želje, i želim vam svima puno sreće - napisala je Kejt.

Kralj Čarls zaplakao u javnosti 

Kralj Čarls (75) prvi put od februara, kada je objavio da boluje od raka, održao je javni govor. Britanski monarh je prisustvovao ceremoniji u Portsmutu, povodom 80. godišnjice "Dana D", a uz njega je stajala njegova supruga, kraljica Kamila.

Događaju su prisustvovali i brojni vodeći britanski političari i veterani, kao i princ Vilijam, koji je održao dirljivu besedu o hrabrosti onih koji su služili tokom rata, što je izazvalo snažne emocije kralja Čarlsa i kraljice Kamile.

Njihove suze svedoče o dubokom emotivnom iskustvu tokom ovog važnog događaja.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading