Roberto Kavali
Foto: Profimedia/Profimedia

Ceo svet, a posebno modnu industriju, pre dva dana potresla je vest da je čuveni modni mag Roberto Kavali preminuou 83. godini.

Iako još uvek nije ni sahranjen, mnogi se pitaju ko će naslediti ogromno bogatstvo koje je ostavio iza sebe ,u svakom smislu.

Kavali sa ženom

Foto: Profimedia

 

Prva u trci svakako jeste 45 godina mlađa Sandra, koja je sa njim u ljubavi bila do njegove smrti. Kavali se pre smrti pobrinuo da njegova izabranica bude materijalno obezbeđena, pa joj je tako poklonio veoma vredan poklon. Sandra Nilson postala je nova vlasnica ostrva u svojoj rodnoj zemlji, nedaleko od Stokholma a mediji navode kako se na ostrvu nalazi četvorosobna vila, koliba za lov, bazen i ostaci vikinške tvrđave, kao i teren za golf.

Svojevremeno je Roberto često pričao o tome kako mu devojka stalno pokazuje koliko ga voli, a pisalo se da mu je čak i menjala pelene.

Dizajner je proše godine dobio sina kojem je dao ime Đorđo po svom ocu.

Beba, koja je rođena pre nedelju dana upravo ovde u Firenci, divna je i bilo je stvarno emotivno videti ga odmah nakon što se rodio. Ime mu je Đorđo, kao i njegovom dedi, mom ocu kojeg su nacisti streljali u masakru u Kavrigliji kad sam imao četiri godine – izjavio je Roberto za magazin Novella 2000.

Modni vizionar bio je čak tri puta u braku i ima šestoro dece. U prvom braku sa Silvanelom Đanoni dobio je sina Tomasa i ćerku Kristinu, a s drugom suprugom Evom Marijom Duringer, sa kojom je najduže i bio, dobio je troje dece – Roberta, Rejčel i Danijele.

Oni su takođe u opticaju za nasledstvo.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading