NE ODVAJA SE OD NJEGA Šakira objavila emotivan video nakon raskida sa Pikeom, ostavila je sve pratioce bez teksta (VIDEO)
Foto: Printscreen/instagram

U javnosti je odjeknula vest da su Šakira i fudbaler Žerar Pike okončali svoju ljubavnu romansu, što je pevačica i potvrdila. O ovoj temi i razlozima raskida dalje nije govorila, a sada je na Instagramu objavila emotivan snimak sa ocem koji je nedavno doživeo nezgodu.

Naime, Šakira se maksimalno posvetila svom ocu Vilijamu Mebaraku Čadidu, i pomaže mu u vežbama pamćenja.

NE ODVAJA SE OD NJEGA Šakira objavila emotivan video nakon raskida sa Pikeom, ostavila je sve pratioce bez teksta (VIDEO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Na snimku se vidi kako pevačica drži natpise s jednostavnim rečima poput „čitati“, „tigar“ ili „piti“, dok ih njen otac čita.

Ovaj snimak je mnogobrojne pevačicine pratioce rastužio, pa su joj u komentarima pružili podršku i poželeli brz oporavak Šakirinom ocu.

Pre nekoliko dana je na svom zvaničnom Tviter nalogu pojasnila kako je njen otac doživeo nezgodu pre otprilike dve nedelje:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

- Nedavno sam primila nekoliko zabrinutih poruka od ljudi koji su rekli da su me videli u amublanti u Barseloni. Htela bih da pojasnim kako su to fotke od 28, kad je moj otac, nažalost, teško pao. Tog dana sam ga otpratila u vozilu hitne pomoći u bolnicu, gde se sada oporavlja - napisala je tada pevačica.

Podsetimo, Šakira je nedavno potvrdila da je raskinula dugogodišnju vezu s fudbalerom Žerarom Pikeom. Prvo su se pojavile informacije da je raskid uzrokovala fudbalerovo neverstvo, a pre dva dana su španski novinar Hose Antioni Aviles u emisiji "Viva la Vida" izjavio kako su Šakira i Pike bili u otvorenoj vezi.

DANAS SE UDAJE BRITNI SPIRS? Poznati par organizovao intimnu ceremoniju za uži krug prijatelja

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading