Ana Nikolić
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Toni Montano, pravog imena Velibor Miljković, preminuo je juče, a njegovo telo pronađeno je u fotelji.

Njegova porodica, prijatelji, ali i brojne javne ličnosti opraštaju se od velikana, a sada se tim povodom oglasio i dečko Ane Nikolić, Goran Ratković Rale.

Toni i Rale su decenijama bili bliski prijatelji i saradnici, a kompozitor je ostao zatečen kada je čuo za smrt.

Ana Nikolić

Foto: Ilustracija

 

- Naše poznanstvo traje više od 30 godina.Tokom tih godina uvek je dolazio kod mene da mi donosi tekstove. Milsim da ih imam između 100 i 200, a za koje nisam još počeo da pravim muziku - rekao je, pa dodao:

- Voleo sam s njim, ne samo da sedim i čitam njegove tekstove, nego da razgovaramo o različitim temema jer je bio retko načitan i informisan čovek, koji je iznad svega voleo muziku, fudbalskih klub Liverpul i Rusiju. Bio je veliki protivnik novog svetskog poretka i za nekog ko je uglavnom bio muzički orijentisan ka zapadu, iznenađujuće je bio mnogo više okrenut ka istoku, Rusiji i veri. Takvog ću ga se sećati. Raspoloženog, srećnog i elokventnog - naveo je kompozitor.

Toni Montano

Foto: Youtube

 

Patrola provalila u stan i zatekla Tonija u fotelji

Sestra preminulog umetnika Snežana izjavila je da im se Velibor nije javljao na telefon i nije otvarao vrata stana, te da su angažovali bravara koji je otvorio stan, gde je u fotelji zatečeno beživotno telo pomenutog umetnika.

Alo!/Kurir

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading